Τεχνολογία

Το Scars Above από σήμερα στα καταστήματα


28 Feb Το Scars Above από σήμερα στα καταστήματα

Posted at 11:04h
in GAMES
by Soustas

Τέλος η αναμονή. Το Scars Above – το sci–fi third–person action game με τις σπουδαίες προκλήσεις, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν μυστηριώδη εξωγήινο κόσμο, είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα του πλανήτη Γη.

 

Το παιχνίδι, που δημιούργησε η σερβική εταιρεία ανάπτυξης Mad Head Games και εκδίδεται από την Prime Matter, σας δίνει την ευκαιρία να αναλάβετε τον ρόλο της Dr. Kate Ward, η οποία πέφτει θύμα απαγωγής και χάνεται σε έναν σουρεαλιστικό και επικίνδυνο κόσμο.

 

Για να γιορτάσει την περίσταση, η Prime Matter δημοσίευση το launch trailer (space pun intended) που προσφέρει στους παίκτες μια ξεχωριστή ματιά σε αυτόν τον σπουδαίο τίτλο.

 

 

The Dooo

 

Το παιχνίδι έχει επίσης έναν «καλεσμένο» – έκπληξη, που η εταιρεία κρατούσε μυστικό μέχρι σήμερα. Ο gamer, μουσικός παραγωγός και αστέρι του YouTube, The Dooo, συμμετείχε στην παραγωγή της μουσικής του παιχνιδιού και συνέθεσε ένα κομμάτι. Δείτε το κανάλι του εδώ για περισσότερα στοιχεία: https://www.youtube.com/channel/UCPKgIhTC3BdkAwMw6s–GEug

 

Το σενάριο

 

Ένα κολοσσιαίο και αινιγματικό εξωγήινο κατασκεύασμα εμφανίζεται στην τροχιά της Γης και αφήνει άναυδο όλο τον κόσμο. Η ανθρωπότητα το ονομάζει «Metahedron». Η ομάδα Sentient Contact Assessment and Response (SCAR) – που αποτελείται από επιστήμονες και μηχανολόγους – πηγαίνει εκεί για να το ερευνήσει.

Τα πράγματα δεν πάνε όπως σχεδιάστηκαν και το Metahedron μεταφέρει την ομάδα σε ένα μυστηριώδη πλανήτη, μακριά από το ηλιακό μας σύστημα.

 

Είναι εδώ όπου η Kate (η ηρωίδα) ξυπνά μόνη, σε ένα παράξενο και εχθρικό κόσμο. Αποφασισμένη να επιβιώσει, ξεκινά να βρει το υπόλοιπο πλήρωμα και να ξεδιπλώσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από όσα έχουν συμβεί.

 

Αν θέλετε να απολαύσετε ολόκληρο το soundtrack του παιχνιδιού μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις σημαντικές πλατφόρμες streaming μουσικής: https://lnk.to/ScarsAbove

Πηγή