Ειδήσεις

Συνελήφθη η μητέρα των παιδιών που ζούσαν με τα ποντίκια και τις κατσαρίδες


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022, 19:21

Στην σύλληψη της μητέρας των τριών ανήλικων παιδιών τα οποία εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης να ζουν παραμελημένα σε ένα σπίτι με ποντίκια και κατσαρίδες σε σπίτι τους προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα. Μαζί με τη μητέρα συνελήφθη και ο σύντροφος της. 

Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται κοντά στον Ιερό Ναό της περιοχής, ενώ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα παιδιά ηλικίας από τριών έως εννέα ετών είχε γίνει καταγγελία από το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Είχαμε δεχτεί δυο τηλεφωνήματα από διαφορετικά άτομα της περιοχής που ανέφεραν τα όσα ζούσαν τα παιδιά. Εμείς φτιάξαμε μια αναφορά και την μεταβιβάσαμε τον Φεβρουάριο, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα μας είχαν γίνει γνωστά μέχρι τότε. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή εισαγγελέα αρχικά στο αστυνομικό τμήμα κι από εκεί στο νοσοκομείο», τόνισε ο κ Γιαννόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ανθρώπους που έδωσαν πληροφορίες ήταν ο πρώην σύντροφος της μητέρας και πατέρας των δύο από τα τρία παιδιά. 

«Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες» δήλωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022, 19:21

Πηγή