Ειδήσεις

Πoιο scooter της Keeway έχει κινητήρα Piaggio

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Keeway εκτός από τις δυναμικές naked μοτοσικλέτες της, διαθέτει στην γκάμα της και πολύ εντυπωσιακά Τα όργανα αποτελούνται από μια ψηφιακή οθόνη και αναλογικά ταχύμετρο και στροφόμετρο.scooter με αιχμή του δόρατος τα Vieste 125 και Vieste 300. Πρόκειται για δύο δυναμικά scooter πόλης με GT χαρακτήρα για ελευθερία στις μετακινήσεις, άνεση και ασφάλεια, ενώ παράλληλα προσφέρουν οικονομία στο καύσιμο και εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά.

Τα δύο scooter της Keeway έχουν ίδιο σχεδιασμό ο οποίος ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Στο εμπρός μέρος συναντάμε αιχμηρά φωτιστικά σώματα LED με μια μεγάλη μάσκα για καλύτερη προστασία του αναβάτη. Τα φλας είναι ενσωματωμένα στη μάσκα, ενώ η μικρή ζελατίνα είναι φιμέ δίνοντας μια σπορ αισθητική στο scooter. Η θέση οδήγησης είναι άνετη φέροντας το σώμα όρθιο και κοντά στο τιμόνι για καλό χειρισμό και ορατότητα, ενώ τα πόδια έχουν άφθονο χώρο για να κινηθούν.  

Κινητήρας με ροπάτη λειτουργία και αυξημένη αξιοπιστία

Στο κομμάτι του κινητήρα στην περίπτωση του Vieste 125 συναντάμε ένα μονοκύλινδρο αερόψυκτο σύνολο Το Vieste 125 είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις scooter της Keeway.124,66 κ.εκ. με προδιαγραφές ρύπων Euro5. Η απόδοσή του είναι 9,6 ίπποι στις 8.000 σ.α.λ. και 9,6Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Την τροφοδοσία έχει αναλάβει ηλεκτρονικός ψεκασμός, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω CVT αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Στην περίπτωση του Vieste 300 ο κινητήρας προέρχεται από την Piaggio. Είναι ο άθραυστος, μονοκύλινδρος των 278 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 18,7 ίππους και 22,5Nm ροπής. Και εδώ η τροφοδοσία είναι μέσω ψεκασμού, με τις επιδόσεις να είναι σαφώς πιο ζωηρές σε σχέση με το 125άρι.

Οι τιμές είναι 2.550€ για το 125 και 4.120€ για το 300

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο και στις δύο εκδόσεις με τις αναρτήσεις να αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι Το ρεζερβουάρ καυσίμου και στις δύο εκδόσεις είναι 9,5 λίτρα.εμπρός της KYB και δύο αμορτισέρ επίσης της KYB πίσω. Οι τροχοί είναι 13 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ τα φρένα στην περίπτωση του Vieste 300 είναι της J.Juan με έναν δίσκο 240mm εμπρός και έναν δίσκο 220mm πίσω και συνοδεύονται από ABS. Το βάρος στο 125άρι είναι στα 130 κιλά, ενώ στο 300άρι ανεβαίνει το βάρος στα 147 κιλά.

Τα δύο scooter της Keeway μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway. Η τιμή του Vieste 125 είναι στα 2.550€, ενώ του Vieste 300 είναι στα 4.120€. Οι χρωματικές επιλογές είναι μπλε ματ, μαύρο ματ και λευκό.

Όλα τα στοιχεία για το Keeway Vieste 125 ΕΔΩ.
Όλα τα στοιχεία για το Keeway Vieste 300 ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δυναμική πρόταση της Keeway στα 125 κ.εκ.

Η νέα “ηλεκτρική” μάρκα E-Zi από την Keeway

Με Euro5 κινητήρα το cruiser της Keeway

Πηγή