Ειδήσεις

«Ο Σπόραρ είναι ποιοτικός παίκτης που θα βοηθήσει»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022, 03:52

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και την προσπάθεια όλων των παικτών που χρησιμοποίησε δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ολλανδικής Φόλενταμ με 2-1, στο τελευταίο φιλικό των «πράσινων» πριν από τα ματς με τη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε ακόμη για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Σλοβένο φορ, Άντραζ Σπόραρ τονίζοντας πως θα βοηθήσει σημαντικά το «τριφύλλι»

«Ήταν καλύτερος ο ρυθμός μας στο πρώτο μέρος γιατί είχαμε πολύ ενέργεια και ο αντίπαλος έπαιξε ποδόσφαιρο δεν κλείστηκε πίσω. Είχε αρκετό ενδιαφέρον το παιχνίδι. Τα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής και με άφησαν ικανοποιημένο» δήλωσε αρχικά ο 60χρονος τεχνικός και πρόσθεσε για τον Σπόραρ:

«Μη μου ξεκινάτε με τα… ράφια. Αυτό το πράγμα υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Πάνω ράφι, κάτω ράφι, χωρίς ράφι. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που πιστεύουμε θα βοηθήσει την ομάδα στους στόχους της τα επόμενα χρόνια. Είναι έμπειρος και έχει παραστάσεις από καλά πρωταθλήματα που μπορούν να μας βοηθήσουν. Δεν μου αρέσει αυτό με τα ράφια.

«Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν έπαιρνε καλούς παίκτες, δεν παίζει ρόλο σε ποιο… ράφι είναι, γιατί πολλές φορές τα καλά προϊόντα βρίσκονται στα χαμηλά ράφια. Δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι σε ψηλά και δεν μπορεί να τα φτάσει κανένας. Είναι καλός παίκτης, Θα μας δώσει ποιότητα και θα βοηθήσει την ομάδα στα επόμενα χρόνια.

Αυτό που σκεφτόμαστε είναι τα παιχνίδια με τη Σλάβια και να παρουσιαστούμε έτοιμοι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022, 03:52

Πηγή