Ειδήσεις

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος επιτίθεται με ύβρεις και ξυλοκοπεί δικυκλιστή


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, 14:45

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα εν μέση οδό, με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο του Βόλου και πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέα Μπέο. Τι έκανε ο εν λόγω παράγων, του εγχώριου πολιτικού και αθλητικού γίγνεσθαι; 

Επιδεικνύοντας συμπεριφορά που αρμόζει σε μπράβο της νύχτας χειροδικεί γρονθοκοπώντας και καθυβρίζει σκαιότατα στη μέση του δρόμου, ένα πολίτη επειδή δεν έκανε άκρη με τη μηχανή του.

Εκτός του Αχιλλέα Μπέου στον φανερά αιφνιδιασμένο πολίτη επιτίθεται άλλος άνδρας ανάλογης σωματικής διάπλασης, ο οποίος συνόδευε τον Δήμαρχο Βόλου, που επίσης γρονθοκοπεί και κλωτσάει τον πολίτη ενώ παράλληλα τον καθυβρίζει.

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, με τη συνοδεία μπράβων, ξυλοκοπεί στη μέση του δρόμου πολίτη επειδή δεν έκανε άκρη με τη μηχανή του. pic.twitter.com/rqac2LS2g1


— Billy®🇳🇬 🇲🇰 🇻🇪 🇰🇵 🇹🇷 🏳️‍🌈 (@godtsipras01) September 10, 2022

Η επίθεση στον άτυχο δικυκλιστή, έγινε μέρα-μεσημέρι όπως φαίνεται από τα πλάνα και καταγράφθηκε από διερχόμενους οδηγούς.   

Για μια ακόμη φορά, ο πρώτος πολίτης του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, εκτίθεται ανεπανόρθωτα με τη συμπεριφορά του, καθώς δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του λόγω του ευέξαπτου χαρακτήρα του. 

Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του…


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, 15:29



Πηγή