Τεχνολογία

Ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Orient Express


14 Jun Ξεκινήστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Orient Express

Posted at 11:42h
in GAMES
by Soustas

Η εκδοτική εταιρεία Microids ανακοίνωσε ότι το Agatha Christie – Murder on the Orient Express θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, στο PlayStation 4, στο PlayStation 5, στο Xbox One, στο Xbox Series X|S και στο PC στις 19 Οκτωβρίου 2023 και αποκάλυψε την Deluxe Edition. Το Agatha Christie – Murder on the Orient Express, που διαδραματίζεται το 2023, αφηγείται ξανά την κλασσική ιστορία σε ένα μοντέρνο κοινό. Η ιστορία είναι πιστή στο βασικό σενάριο, με πρόσθετα στοιχεία που θα αφήσουν έκπληκτους και θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο αφοσιωμένους λάτρεις της Βασίλισσας του Εγκλήματος!

Η Deluxe Edition θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, στο PlayStation 4, στο PlayStation 5, στο Xbox One και στο Xbox Series X και θα περιλαμβάνει:

Το παιχνίδι
Ένα artbook 48 σελίδων
Το soundtrack σε ψηφιακή μορφή
Ένα σελιδοδείκτη – εισιτήριο του Orient Express

Το Murder on the Orient Express αναπτύχθηκε από το Microids Studio Lyon, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Cédric Peyravernay, ενός Γάλλου καλλιτέχνη με σημαντική συνεισφορά στη βιομηχανία των video games. Έχει δείξει το ταλέντο και την εμπειρία του ως σχεδιαστής χαρακτήρων σε σημαντικά projects όπως το Diablo IV, το Prey, το Dishonored 2, το Dishonored και σε δύο επεισόδια της σειράς Love, Death + Robots στο Netflix. Το artbook των 28 σελίδων, που θα περιλαμβάνεται στην Deluxe Edition, επιδεικνύει ένα μέρος της δουλειάς του στον σχεδιασμό χαρακτήρων.

Τι είναι το Agatha Christie – Murder on the Orient Express

Επιβιβασμένος στο Orient Express, ο θρυλικός ντετέκτιβ Hercule Poirot προσπαθεί να λύσει τον φόνο που διαδραματίστηκε στο δημοφιλές τρένο, περιστοιχισμένος από μια ομάδα σπουδαίων χαρακτήρων με τα δικά τους μυστικά και κίνητρα. Η επίλυση του μυστηρίου δεν θα είναι εύκολη και μετά από πολυάριθμες ανατροπές, οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους αλλά και τις ερευνητικές ικανότητές τους για να αποκαλύψουν την αλήθεια και να τη φέρουν στο φως.

Είστε είσαστε λάτρεις του εμβληματικού βιβλίου και των ταινιών, αν αγαπάτε τα μυστήρια με φόνους, ή αν απλώς αναζητάτε μια συναρπαστική περιπέτεια, αυτή η νέα πρόταση έχει κάτι για όλους.

Βασικά χαρακτηριστικά

Πιστό, αλλά βελτιωμένο: Το παιχνίδι είναι μια πιστή, αλλά συγχρόνως βελτιωμένη προσαρμογή της αρχικής ιστορίας, με έναν νέο χαρακτήρα που ονομάζεται Joanna Locke. Με εκείνη, μπορείτε να βγαίνετε από το περιβάλλον του τρένου στη διάρκεια αναδρομών στο παρελθόν.
Αναλάβετε τον έλεγχο του θρυλικού ντετέκτιβ Hercule Poirot: Μπείτε στο μυαλό του Hercule Poirot για να ανακαλύψετε χάρτες εγκεφάλου και να κάνετε εις άτοπο απαγωγές, προσθέτοντας ένα ακόμα επίπεδο λεπτομέρειες στο παιχνίδι. Και μην ξεχνάτε τους πολλούς γρίφους με διαχείριση αντικειμένων που είναι διασκορπισμένοι σε κάθε κεφάλαιο.
Μια πλούσια περιπέτεια με ισχυρές ανατροπές: Ετοιμαστείτε για σημαντικές ανατροπές στο σενάριο που θα σας κρατήσουν σε αγωνία ως το τέλος. Το Murder on the Orient Express είναι διάσημο για μια από τις καλύτερες ανατροπές σεναρίου στην ιστορία της λογοτεχνίας και αυτό το παιχνίδι δεν αποτελεί εξαίρεση. Όμως αυτή τη φορά, το 2023, εσείς θα ηγηθείτε της έρευνας με διαφορετική οπτική ματιά.
Ένα μεγαλοφυές παιχνίδι έρευνας και μυστηρίου: Καθώς παίζετε, θα αναλάβετε τον ρόλο του Poirot και της Joanna, θα λύσετε γρίφους και θα κάνετε εις άτοπο απαγωγές για να αποκαλύψετε την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία. Σε απεικόνιση τρίτου προσώπου, θα εξετάσετε το περιβάλλον και θα μιλήσετε στους πρωταγωνιστές, ψάχνοντας στοιχεία και αντιμετωπίζοντας τους υπόπτους.
Ολοκληρωτική απόδοση φωνής: Πλήρη απόδοση των φωνών στα αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Το Murder on the Orient Express θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, στο PlayStation 4, στο PlayStation 5, στο Xbox One, στο Xbox Series X|S και στο PC στις 19 Οκτωβρίου 2023.

Πηγή