Ειδήσεις

Να τους χαίρονται εκεί πάνω στη Θεσσαλονίκη!


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022, 18:26

ΠΓ

Το όνομά του είναι Βασίλης Δημητριάδης. Ο ίδιος δηλώνει πολιτικός φίλος του Βασίλη Παπαγεωργίου, του άλλοτε δημάρχου Θεσσαλονίκης και παλαιού αθλητή, ο οποίος αγάπησε πολύ την οσμή του χρήματος και κατέληξε στη φυλακή. Ο Βασίλης Δημητριάδης, λοιπόν, με ανάρτησή του στο Διαδίκτυο απεφάνθη πως δεν υπήρξε βιασμός της Γεωργίας Μπίκα. Πώς το ξέρει, πού το έμαθε, κανείς δεν γνωρίζει. Δεν σταματά, όμως, εκεί. Προχωράει ένα βήμα παραπάνω και υιοθετεί τη θεωρία του εκβιασμού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το θύμα εκβιάζει. Αίσχος! Ντροπή! Ξεπερνά κάθε επιτρεπτό όριο αυτός ο πολίτης.

Όμως, κάτω από την ανάρτησή του κάποιος άλλος από τη Θεσσαλονίκη, περισσότερο «διάσημος» αυτός, Ιωάννης Νασιούλας το όνομά του, συμφωνεί και υπερθεματίζει. «Προφανώς» συμπληρώνει ο… φωστήρας. Ο Νασιούλας κατέβηκε σε εκλογές, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αν το πιστεύετε. Φιλόδοξο παιδί, προφανώς. Κατέβηκε με τον συνδυασμό που εμπνεύστηκε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ο γνωστός κατασκευαστής, κάποιο «Πατριωτικό Μέτωπο» ακροδεξιάς κατεύθυνσης με υπερδεξιό χαρακτήρα. Θα έχετε ακούσει το ρητό πως ο πατριωτισμός συνήθως είναι το καταφύγιο κάθε… ! Δεν συμπληρώνω τη φράση, απλώς προσθέτω το υπεραρκετό «Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου» και ο νοών νοείτω. Λοιπόν, αυτός ο Νασιούλας, που είναι και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, απεφάνθη κι αυτός ότι δεν υπήρξε βιασμός, αλλά εκβιασμός… Αλήθεια, πού τα βρίσκουν αυτά τα φυντάνια της νεοελληνικής ανοησίας; Ας τους χαίρονται τους υποψηφίους τους οι Εμφιετζόγλου και οι κάθε τοπάρχες των διαφόρων τάσεων του ανεκδιήγητου αυτού συντηρητισμού. Ας τους χαίρονται τα Δημοτικά Συμβούλια που τους εκτρέφουν στους κόλπους τους. Ας τους χαίρεται το τοπικό πολιτικό σύστημα της Θεσσαλονίκης που τους ανέχεται.

Διερωτώμεθα ωστόσο: Τόσο πολύ φοβίζει τον κόσμο το ηχηρό όνομα της ισχυρής οικογένειας, ο γόνος της οποίας κατηγορείται για τον βιασμό και απολαμβάνει της υψηλής προστασίας των τοπικών αρχών και των προυχόντων της πόλης; Ανθρωπάκια…


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022, 18:29

Πηγή