Τεχνολογία

Νέες γεύσεις HELL ENERGY limited edition αποκλειστικά για την ελληνική αγορά!


13 Dec Νέες γεύσεις HELL ENERGY limited edition αποκλειστικά για την ελληνική αγορά!

Posted at 11:11h
in GAMES
by Soustas

Οι νέες γεύσεις limited edition από τη HELL ENERGY είναι γεγονός και αυτή τη φορά τις απολαμβάνεις σε μεγαλύτερες συσκευασίες! Το κορυφαίο brand* ενεργειακών ποτών στην ελληνική αγορά, λανσάρει νέες γεύσεις αποκλειστικά για τους Έλληνες καταναλωτές, ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησε σχετικά με τις προτιμήσεις τους. Το HELL ENERGY Pomegranate Zero και το HELL ENERGY PeachLemon βρίσκονται ήδη διαθέσιμα στις μεγαλύτερες συσκευασίες των 500ml στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα που διενεργήθηκε, η HELL ENERGY διαπίστωσε ότι το ρόδι κατέχει μια ιδιαίτερα συμβολική σημασία στην χώρα μας. Έτσι, λοιπόν, δημιούργησε το νέο HELL ENERGY Pomegranate Zero, το οποίο έχει τη γεύση του ζουμερού ροδιού και απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια δροσιστική, φρουτώδη γεύση, χωρίς όμως υπερβολικές θερμίδες ή πρόσθετη ζάχαρη. Θα το βρείτε στο εντυπωσιακό κόκκινο – λευκό αλουμινένιο κουτάκι των 500ml για μεγαλύτερη απόλαυση χωρίς τύψεις, αφού ανήκει στην οικογένεια των HELL Zero!

Όσον αφορά στο νέο HELL ENERGY Peach-Lemon, αυτό αποτελεί έναν εκρηκτικό συνδυασμό του αγαπημένου ροδάκινου με τη φρέσκια, εσπεριδοειδή γεύση του λεμονιού. Θα το βρείτε στην πολύχρωμη συσκευασία των 500ml, απολαμβάνοντας λίγο παραπάνω από τη γλυκιά και συγχρόνως δροσιστική γεύση του!

Οι νέες limited edition γεύσεις κυκλοφορούν στις μοναδικές ανακυκλώσιμες συσκευασίες των 500ml. Μπορεί οι γεύσεις και οι συσκευασίες των ενεργειακών ποτών HELL ENERGY να ανανεώνονται, τα συστατικά όμως παραμένουν τα ίδια, με την κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 30mg/100ml και 5 είδη βιταμινών Β. Όλες οι συσκευασίες αποτελούνται πάντα από πλήρες ανακυκλώσιμο κουτί αλουμινίου, ενώ όλα τα ενεργειακά ποτά της HELL ENERGY δεν περιέχουν συντηρητικά.

Πηγή