Ειδήσεις

Κάλεσε τον Λύρατζη στη θέση του τραυματία Σταφυλίδη ο Πογέτ


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, 15:43

Σε μία αλλαγή εν συγκρίσει με τις αρχικές κλήσεις του προέβη ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών, Γκουστάβο Πογέτ, ενόψει των επερχόμενων φιλικών αναμετρήσεων με τη Ρουμανία (25/3 στο Βουκουρέστι) και το Μαυροβούνιο (28/3 στην Ποντγκόριτσα).

Ο Ουρουγουανός προπονητής κάλεσε τον Λευτέρη Λύρατζη, επιβραβεύοντας τον άσο του ΠΑΟΚ για τις εμφανίσεις που έχει με την ομάδα του. Η αλλαγή αυτή πάντως έχει άμεση συνάρτηση με το γεγονός πως ο 28χρονος παίκτης της Μπόχουμ Παναγιώτης Σταφυλίδης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί.

Το σίγουρο είναι πως ο Λύρατζης θα δώσει το «παρών» στην πρώτη της εθνικής τη Δευτέρα (21/3), αλλά ακόμη είναι δεδομένο πως ο Λύρατζης θα παραμείνει στην αποστολή της εθνικής ανδρών. Κι αυτό γιατί η εθνική Ελπίδων έχει μπροστά της το κρίσιμο ματς με την Πορτογαλία και ίσως κριθεί απαραίτητη η παρουσία του Λύρατζη.

Όπως όλα δείχνουν ο Πογέτ μαζί με τους Κωνσταντινίδη και Φύσσα θα αποφανθούν για το ποια από τις δύο εθνικές ομάδες θα ενισχύσει ο νεαρός του ΠΑΟΚ.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022, 15:45

Πηγή