Τεχνολογία

Η Revolut λανσάρει το Ultra


28 Jun Η Revolut λανσάρει το Ultra

Posted at 14:00h
in LIFE TECH
by Soustas

 Η Revolut, η παγκόσμια υπέρ-εφαρμογή χρηματοοικονομικών με πάνω από 30 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, κυκλοφορεί το νέο και απόλυτο πρόγραμμά της, το Ultra. Με περισσότερους από 430.000 πελάτες στη λίστα αναμονής σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο, το Ultra ξεχωρίζει αναμφίβολα χάρη στα εξαιρετικά προνόμια, ενώ είναι σχεδιασμένο να ηγηθεί μιας νέας κατηγορίας εκλεπτυσμένης πολυτέλειας.

Πολυτέλεια από πλατίνα

Όσον αφορά στον σχεδιασμό της αποκλειστικής κάρτας του προγράμματος, η Revolut δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάτι άλλο πέρα από την πλατίνα.

Η επιπλατινωμένη κάρτα δεν χρειάζεται συστάσεις και συνοδεύεται από μία εκτενή λίστα εκλεκτών προνομίων, στα οποία συμπεριλαμβάνονται συνδρομές σε συνεργάτες του Ultra όπως: Financial Times, NordVPN, WeWork, ClassPass και πολλά περισσότερα. Παρέχονται επίσης απεριόριστες δωρεάν διεθνείς μεταφορές χρημάτων, 1,2% επιστροφή μετρητών στο Revolut Pro και υποστήριξη μελών όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι κάρτες Ultra θα είναι αποκλειστικά Mastercard, σηματοδοτώντας άλλο ένα ορόσημο για την εταιρική σχέση, στο πλαίσιο της οποίας η Mastercard υποστηρίζει την επέκταση της Revolut.

Επιπλέον, το Ultra παρέχει προστασία αγορών έως και 10.000 GBP/EUR ανά έτος για κλεμμένα ή κατεστραμμένα αντικείμενα μέχρι και έναν χρόνο από την αγορά, προστασία ακύρωσης εκδηλώσεων έως και 5.000 GBP/EUR και προστασία επιστροφής χρημάτων 600 GBP/EUR σε κατάλληλες αγορές εντός 90 ημερών από την αγορά (Ισχύουν  Όροι και Προϋποθέσεις ασφάλισης).

Η κορυφαία επιλογή για τα ταξίδια σας

Το Ultra έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή για τα ταξίδια σας, κάνοντας το κάθε βήμα πιο ομαλό και άνετο. Οι συνδρομητές του Ultra απολαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 1.400 lounges αεροδρομίων ανά τον κόσμο όπου συμπεριλαμβάνεται φαγητό, ποτό και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Και, σε περίπτωση αλλαγής σχεδίων το Ultra προσφέρει ασφάλιση «Ακύρωσης για οποιονδήποτε λόγο», χαρίζοντάς σας ελευθερία και ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Η αξία της ασφάλισης ανέρχεται σε 490 EUR* με βάση την εκτιμώμενη ταξιδιωτική δραστηριότητα. Ανεξάρτητα του λόγου ακύρωσης, οι συνδρομητές του Ultra θα λαμβάνουν επιστροφή χρημάτων έως και 5.000£/5.000€ ετησίως για πτήσεις, δρομολόγια τρένων, διαμονές ή εκδηλώσεις (Ισχύουν  Όροι και Προϋποθέσεις ασφάλισης).

Οι πελάτες με λογαριασμό Ultra μπορούν επίσης να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο χωρίς έγνοιες, γνωρίζοντας ότι διαθέτουν παγκόσμια ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων των χειμερινών σπορ. Η ταξιδιωτική ασφάλιση του Ultra περιλαμβάνει επίσης κάλυψη απαλλαγής ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, απώλειας ή καταστροφής αποσκευών, καθυστέρησης πτήσης, καθώς και κάλυψη προσωπικής αστικής ευθύνης (Ισχύουν  Όροι και Προϋποθέσεις ασφάλισης).

 

Επιπλέον, οι συνδρομητές του Ultra, οι οποίοι πραγματοποιούν κρατήσεις μέσω του Revolut Stays (την υπηρεσία της Revolut για κρατήσεις διαμονής) θα κερδίζουν έως και 10% επιστροφή μετρητών. Μπορούν επίσης να ξοδεύουν στο τοπικό νόμισμα χάρη στο απεριόριστο συνάλλαγμα σε πάνω από 30 νομίσματα, καθώς και να μεταφέρουν απεριόριστα ποσά με εξαιρετικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, χωρίς χρεώσεις από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Οι πελάτες του Ultra επωφελούνται ακόμα και με αναλήψεις από διεθνή ATM έως 2.000 GBP/EUR τον μήνα, χωρίς επιβολή προμηθειών από τη Revolut, εξοικονομώντας κατ’ εκτίμηση πάνω από 40£/€* ετησίως.

Πακέτα συνδρομών για αναβαθμισμένες lifestyle εμπειρίες

Οι πελάτες του Ultra έχουν πρόσβαση στο απόλυτο πακέτο συνδρομών, το οποίο συγκεντρώνει μια σειρά από συνδρομές σε γνωστά brands. Αυτή η προσφορά είναι μοναδική στην αγορά, καθώς, αν αξιοποιηθούν πλήρως από τους πελάτες, οι λειτουργίες και τα προνόμια lifestyle επιφέρουν όφελος ίσο με το κόστος του προγράμματος. Τα προνόμια περιλαμβάνουν πρόσβαση σε συνδρομές γνωστών brands όπως: Financial Times Premium, 3 είσοδοι τον μήνα σε κοινόχρηστους χώρους εργασίας με το WeWork, 20 πόντοι τον μήνα με το ClassPass, συνδρομή NordVPN Complete και πολλά περισσότερα – με συνολική αξία λιανικής πάνω από 930€* ετησίως.

Ξεκλειδώστε επενδυτικές δυνατότητες

Το Ultra προσφέρει επίσης τα καλύτερα όρια για επενδυτικά προϊόντα που διαθέτει η Revolut. Οι προμήθειες για κρυπτονομίσματα έχουν επίσης μειωθεί στο 0,49% ανά συναλλαγή κρυπτονομισμάτων έναντι 1,99% στο πρόγραμμα Standard (Δεν εποπτεύονται ούτε προστατεύονται. Η αξία τους μπορεί να μειωθεί. Ενδέχεται να υπόκεινται σε φορολόγηση).

Προσιτή πολυτέλεια

Η τιμή του Ultra είναι 540€ ετησίως για τους πελάτες του ΕΟΧ (λεπτομέρειες για τα τέλη του Ultra) για να έχουν πρόσβαση σε όλο το φάσμα παροχών, το οποίο προσφέρει ως αντάλλαγμα προνόμια αξίας έως και 3.200€, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών προνομίων lifestyle και ταξιδιωτικών παροχών.

Επιπλέον, οι πελάτες που εγγράφονται στο ετήσιο πρόγραμμα μέσω της λίστας αναμονής θα λάβουν 5% επιστροφή μετρητών για τις αγορές του πρώτου μήνα (με ανώτατο όριο την τιμή του μηνιαίου προγράμματος, ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις). Στη συνέχεια, θα μπορούν να κερδίσουν έως και 0,1% επιστροφή μετρητών εντός Ευρώπης και Ηνωμένου Βασιλείου, και 1% οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Τέλος, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι χρήστες του Revolut Pro θα απολαμβάνουν 1,2% επιστροφή μετρητών στις πληρωμές με την κάρτα Pro.

 

Η Tara Massoudi, Γενική Διευθύντρια Προϊόντων Premium της Revolut, δήλωσε: «Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός μεταξύ των πελατών μας ενδιαφέρεται για ταξιδιωτικά προϊόντα, lifestyle και επενδύσεων, τα οποία θα τους προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες. Αυτό το αυξανόμενο κομμάτι της καταναλωτικής αγοράς επαναπροσδιορίζει την «πολυτέλεια», καθιστώντας την ακόμα πιο λειτουργική και παρούσα στην καθημερινή ζωή. Αυτό που θέλουν είναι μεν να χτίσουν ένα σταθερό παθητικό εισόδημα, αλλά και να απολαμβάνουν τη ζωή, να ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις και να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο.»

«Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών μας, λανσάρουμε αυτή τη νέα και πολυαναμενόμενη συνδρομή, την οποία οραματιζόμαστε ως τον απόλυτο σύντροφο στα ταξίδια και στον τρόπο ζωής. Η Revolut δημιούργησε μια μοναδική στο είδος της προσφορά, η οποία δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη στην Ευρώπη. Η πραγματικά μοναδική κάρτα και το πρόγραμμα, σχεδιάστηκαν για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τα πιο εκλεκτά πράγματα στη ζωή.»

Ο Scott Abrahams, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Channel Partnerships της Mastercard, πρόσθεσε: «Αυτή η μοναδική και κορυφαία προσφορά θα φέρει τους πελάτες της Revolut ακόμα πιο κοντά στα ταξίδια και τα lifestyle οφέλη που αγαπούν. Είναι το πιο πρόσφατο ορόσημο στη συνεργασία μας, δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα και ασφαλείς, αξιόπιστους τρόπους πληρωμής για τους πελάτες της Revolut.»

Πηγή