Τεχνολογία

Η Microids ανακοίνωσε το Inspector Gadget – Mad Time Party


27 Apr Η Microids ανακοίνωσε το Inspector Gadget – Mad Time Party

Posted at 14:29h
in GAMES
by Soustas

Η Microids βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Inspector Gadget – Mad Time Party. Αυτό το νέο party game για 1-4 παίκτες, που αναπτύχθηκε από τη Smart Tale Games, θα παρασύρει τους παίκτες στον εμβληματικό κόσμο του Αστυνόμου Σαΐνη. Περπατήστε στις τοποθεσίες της σειράς κινουμένων σχεδίων, συναντήστε χαρακτήρες όπως ο Chief Quimby, η Penny και οι πράκτορες του M.A.D. και χρησιμοποιήστε τις διάφορες συσκευές του Αστυνόμου για να πολεμήσετε τις δυνάμεις του M.A.D.

Το Inspector Gadget – Mad Time Party θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 σε εμπορική και ψηφιακή έκδοση για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC μέσω της Steam.

Τι είναι το Inspector Gadget – Mad Time Party

Αναλάβετε τον ρόλο του εμβληματικού Αστυνόμου Σαΐνη και συμμετέχετε με τους φίλους σας σε αυτό το νέο party game! Η Metro City έχει πέσει στις αρπάγες του κακού Dr. Claw. Για να σώσει την πόλη, ο Αστυνόμος Σαΐνης πρέπει να χρησιμοποιήσει μια μηχανή του χρόνου για να επιστρέψει στο παρελθόν. Δυστυχώς, η μηχανή παθαίνει βλάβη και οι πρόγονοι του Αστυνόμου τηλεμεταφέρονται στο παρόν.

Η αποστολή σας: εξερευνήστε τη Metro City και αντιμετωπίστε τους προγόνους του Αστυνόμου Σαΐνη για να ανακτήσετε τα χαμένα εξαρτήματα της μηχανής. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε αποστολές παίζοντας mini games για να ξεκλειδώστε τις βίδες που χρειάζεστε για να την επισκευάσετε.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Ξεκινήστε μια διασκεδαστική και συναρπαστική περιπέτεια στον ρόλο του θρυλικού Αστυνόμου Σαΐνη και σώστε τη Metro City από τον Dr. Claw!
Εξερευνήστε τη Metro City και ολοκληρώστε αποστολές και προκλήσεις στο Adventure Mode. Ανακαλύψτε 16 διασκεδαστικά mini games, εμπνευσμένα από το σύμπαν του Αστυνόμου Σαΐνη, όπως το Count Them All, το My Precious και το Pass the Bomb!
Διασκεδάστε με την οικογένεια και τους φίλους σας στο Multiplayer Mode.
Απολαύστε το εξαιρετικό soundtrack της Tanis Chalopin, της κόρης του δημιουργού του Αστυνόμου Σαΐνη, Jean Chalopin.

Το Inspector Gadget – Mad Time Party θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 σε εμπορική και ψηφιακή μορφή για Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC μέσω της Steam. Εμπρός λοιπόν καλό μου ελικότερο!

Η συνεργασία με τη Microids επιτεύχθηκε με τη βοήθεια του κορυφαίου πρακτορείου licensing WildBrain CPLG, παραρτήματος της WildBrain Ltd., μιας εταιρείας που είναι παγκόσμιος ηγέτης στην ψυχαγωγία παιδιών και οικογενειών και αποτελεί τον ιδιοκτήτη του Inspector Gadget brand.

Πηγή