Τεχνολογία

Η Logitech® παρουσιάζει το Πληκτρολόγιο Pebble 2 K380s και το Ποντίκι Pebble 2 M350s


06 Sep Η Logitech® παρουσιάζει το Πληκτρολόγιο Pebble 2 K380s και το Ποντίκι Pebble 2 M350s

Posted at 11:46h
in HARDWARE
by Soustas

Ένα νέο δίδυμο, πιο κοντά στην προσωπική έκφραση, φέρνει στην αγορά η Logitech. To Multi-Device Bluetooth® πληκτρολόγιο Pebble 2 K380s είναι μοντέρνο, μινιμαλιστικό και ελαφρύ, επιτρέποντας τις μετακινήσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Το ποντίκι Pebble 2 M350s έχει, επίσης, μινιμαλιστικό σχεδιασμό και δίνει τη δυνατότητα προσωποποίησης μέσω του κεντρικού κουμπιού για αμεσότερη διάδραση στα αγαπημένα σας apps.

Οι συντομεύσεις που χρειάζεστε και οι αγαπημένες σας εφαρμογές είναι στα χέρια σας. Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο μενού emoji στο πληκτρολόγιο ή προσθέστε συντομεύσεις για να  μπείτε στη λίστα αναπαραγωγής Spotify με το ποντίκι. Με ένα μόνο κλικ μπορεί κανείς να έχει εύκολα πρόσβαση στο play της λίστας Defy Boring, που αποτελεί και το motto της νέας σειράς.

Η εργασία μπαίνει σε “mute” χάρη στην αθόρυβη πληκτρολόγηση (όμοια με laptop) στο πληκτρολόγιο και την τεχνολογία Silent Touch στο ποντίκι.

Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι διατίθενται και σε συσκευασία combo, σε τρία ξεχωριστά χρώματα για να επιλέξετε. Είναι κατασκευασμένα με ελάχιστο ανακυκλωμένο πλαστικό* 49%. Αυτό το συμπαγές δίδυμο είναι έτοιμο για χρήση όπου και αν βρίσκεστε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Απολαύστε, απρόσκοπτα, τις δυνατότητες που σας δίνουν οι συσκευές για να εργαστείτε, να περιηγηθείτε και να συνομιλήσετε όπως θέλετε, όποτε θέλετε.

Η τιμή του combo είναι 76.99€ ενώ ξεχωριστά το πληκτρολόγιο διατίθεται στα 56.99€ και το ποντίκι στα 31.99€.

 

Περιγραφή Προϊόντος

Tο Pebble 2 Combo είναι ένα iconic δίδυμο που περιλαμβάνει το Πληκτρολόγιο Pebble 2 K380s και το Ποντίκι Pebble 2 M350s. Κάντε το δικό σας statement με αυτό το μοντέρνο δίδυμο -από ανακυκλωμένο πλαστικό- διαθέσιμο σε τρία χρώματα, ώστε να ταιριάζει στην αισθητική εργασίας σας. Το ελαφρύ, συμπαγές και φορητό Pebble 2 Combo είναι έτοιμο να «μετακινηθεί» όταν είστε και εσείς, για να μπορείτε να δουλέψετε όπου και όπως θέλετε.


Κύρια Χαρακτηριστικά

Διαλέξτε το Χρώμα σας: Διαλέξτε μέσα από τρία φρέσκα χρώματα για να ταιριάξουν με το δικό σας vibe: υπόλευκο, ροζ και γραφίτης -φτιαγμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό-
Προσαρμόστε στις Συνήθειες σας: Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στην αναζήτηση, τη λήψη στιγμιότυπου οθόνης και πολλά άλλα με τα πλήκτρα συντόμευσης Fn. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Logi Options+ για να εξατομικεύσετε το μεσαίο κουμπί του ποντικιού ώστε να οργανώνετε τη λίστα αναπαραγωγής Spotify ή να στέλνετε emoji ή να προσαρμόζετε τα 10 Fn πλήκτρα ώστε να λειτουργούν όπως θέλετε.
Κάντε Μεγάλη Εντύπωση με Ησυχία: Απολαύστε αθόρυβη πληκτρολόγηση, όμοια με του laptop, στο πληκτρολόγιο καθώς και τεχνολογία Silent Touch στο ποντίκι που αφαιρεί το 90% του θορύβου των κλικ*.
Εναλλαγή μεταξύ Συσκευών με Ευκολία: Συνδέστε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι με έως και τρεις συσκευές μέσω Bluetooth ή του δέκτη Logi Bolt –ακόμα και με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα– και εναλλάξτε μεταξύ τους με ένα πάτημα του κουμπιού Easy-Switch.
Δίδυμο εν Κινήσει: Το μινιμαλιστικό, λεπτό πληκτρολόγιο και το κομψό, στρογγυλό ποντίκι είναι εξαιρετικά εύκολα στη μεταφορά και τη φορητότητα για την απόλυτη ρύθμιση του γραφείου όπου κι αν πάτε
Πηγαίνετε πιο Μακριά: Τρία χρόνια διάρκεια ζωής μπαταρίας** στο πληκτρολόγιο και δύο χρόνια διάρκεια ζωής μπαταρίας** στο ποντίκι με λειτουργία αυτόματης εξοικονόμησης ενέργειας για τις ώρες άσκοπης χρήσης.
Σχεδιασμένα με Υπευθυνότητα: Κατασκευασμένο με μία συσκευασία που περιλαμβάνει τουλάχιστον 49% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση***

 

 

Προδιαγραφές Προϊόντος

Pebble Keys 2 K380s

Ύψος: 16 χιλ
Πλάτος: 279 χιλ
Μήκος: 124 χιλ
Βάρος: 415 γρ με τις μπαταρίες

 

Pebble Mouse 2 M350s

Ύψος: 26.2 χιλ
Πλάτος: 58.7 χιλ
Μήκος: 106.7 χιλ
Βάρος: 76 γρ με τις μπαταρίες

 

Tεχνικές Προδιαγραφές

Ασύρματη εμβέλεια: έως 10μ ****
Pebble Keys 2 K380s: Δύο AAA αλκαλικές μπαταρίες (προεγκατεστημένες)
Pebble Mouse 2 M350s: Μία AA αλκαλική μπαταρία (προεγκατεστημένη) και δύο χρόνια διάρκεια ζωής μπαταρίας

 

Απαιτήσεις Συστήματος

Bluetooth

Προαπαιτούμενο: Bluetooth Χαμηλής Ενέργειας
Windows® 10, 11 ή μεταγενέστερο
macOS® 11 ή μεταγενέστερο
iPadOS® 14 ή μεταγενέστερο (για το πληκτρολόγιο)
iOS 14 ή μεταγενέστερο
Android 9.0 ή μεταγενέστερο
Chrome OS™
Linux®

Δέκτης Logi Bolt (συμπεριλαμβάνεται)

Απαιτείται: Θύρα USB-A
Windows® 10, 11 ή μεταγενέστερο
macOS® 11 ή μεταγενέστερο
Chrome OS™
Linux®

Logi Options+ App

Απαιτείται: Internet για το Logi Options+
Windows® 10 ή μεταγενέστερο
macOS® 11 ή μεταγενέστερο

 

Εγγύηση

2 χρόνια περιορισμένη εγγύηση υλικού

Πηγή