Τεχνολογία

Η LG φέρνει ‘φρέσκο’ αέρα στην CES 2022 με την αναβάθμιση της τεχνολογίας για τις νέες λύσεις ιονιστών


21 Dec Η LG φέρνει ‘φρέσκο’ αέρα στην CES 2022 με την αναβάθμιση της τεχνολογίας για τις νέες λύσεις ιονιστών

Posted at 13:53h
in LIFE TECH
by Soustas

H all-in-one λύση οικιακής φροντίδας της LG Electronics (LG) που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός ιονιστή, ενός ανεμιστήρα και ενός καλοριφέρ σε ένα κομψό ‘πακέτο’ πρόκειται να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο της στην CES 2022. Με επίκεντρο τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής στο σπίτι, το νέο PuriCare™ AeroTower Air Purifying Fan προσφέρει εξατομικευμένη άνεση που κάνει κάθε εσωτερική δραστηριότητα πιο ευχάριστη και άνετη.

 

Το LG PuriCare AeroTower είναι ιδανικό για χρήση όλο το χρόνο, παρέχοντας αγνό και καθαρό αέρα με κατεύθυνση 360 μοιρών με τρεις λειτουργίες ροής αέρα: Λειτουργία θέρμανσης, λειτουργία ανεμιστήρα και λειτουργία Diffusion. Με τη χρήση της λειτουργίας θέρμανσης για παροχή ζεστού αέρα σε μια κρύα μέρα, έως και 30 βαθμούς Κελσίου, είναι ικανό να αυξήσει τη θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιο κατά πέντε βαθμούς Κελσίου σε λιγότερο από 10 λεπτά[1]. Η λειτουργία ανεμιστήρα παράγει αναζωογονητικό αέρα και προσφέρει εξατομικευμένη άνεση με 10 επίπεδα έντασης στη ροή. Η λειτουργία diffusion εξασφαλίζει βέλτιστη ποιότητα εσωτερικού αέρα στον χώρο σε οποιαδήποτε εποχή, παρέχοντας καθαρό, φιλτραρισμένο αέρα προς τα πάνω και προς τα έξω μέσω του Air Guard diffuser για ευρύτερη και πιο ισχυρή κυκλοφορία[2].

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Air Valley της LG, ο ιονιστής δημιουργεί ένα «ρεύμα» αέρα που ακολουθεί μια δεδομένη επιφάνεια. Κοινώς γνωστό ως το φαινόμενο Coandă, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα σταθερό, άνετο αεράκι που γίνεται αισθητό σε όλο το δωμάτιο. Τα κωνικά, κάθετα πτερύγια του PuriCare AeroTower είναι σχετικά αθόρυβα, εκπέμποντας μόνο 23dB από τον θόρυβο του ανέμου ενώ ο κομψός κυλινδρικός σχεδιασμός προσφέρει μια μοντέρνα αισθητική που ταιριάζει με κάθε τύπο διακόσμησης. Το πιο πρόσφατο μοντέλο PuriCare της LG θα είναι διαθέσιμο σε δύο διακριτικά και εκλεπτυσμένα χρώματα, το μπεζ και το ασημί[3].

Το LG PuriCare AeroTower είναι πιστοποιημένο από διεθνείς οργανισμούς δοκιμών, όπως το IBR Laboratories, για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα σε εσωτερικούς χώρους. Τα φίλτρα True HEPA πολλαπλών σταδίων αιχμαλωτίζουν το 99,97 τοις εκατό διαφορετικών τύπων σωματιδίων μεγέθους έως και 0,3 microns[4]. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα έρχεται με τη μορφή της τεχνολογίας LG UVnano™ που αξιοποιεί υπεριώδες ακτίνες C για να μειώσει την παρουσία βακτηρίων που συχνά συλλέγονται στον ανεμιστήρα[5].

Μαζί με την απόδοση και τον σχεδιασμό, η πιο πρόσφατη λύση ιονιστή της LG προσφέρει εξαιρετική άνεση με αμέριστη προσοχή στην εμπειρία του χρήστη. Οι καταναλωτές μπορούν να ελέγξουν γρήγορα ένα μεγάλο εύρος δεδομένων της ποιότητας του αέρα στη φωτεινή οθόνη LCD του ιονιστή ή στη δωρεάν εφαρμογή LG ThinQ™ για κινητά. Η εφαρμογή Android και iOS επιτρέπει επίσης την παρακολούθηση της συσκευής σε πραγματικό χρόνο και την προσαρμογή των ρυθμίσεων από απόσταση.

Συνδυάζοντας την απόδοση και το στυλ, η νέα λύση ιονιστή της LG προσφέρει εξαιρετική άνεση με ιδιαίτερη προσοχή στην εμπειρία του χρήστη. Οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν γρήγορα μια ποικιλία δεδομένων ποιότητας αέρα στη φωτεινή οθόνη LCD του καθαριστή ή στη δωρεάν εφαρμογή LG ThinQ™ για κινητά. Η εφαρμογή Android και iOS επιτρέπει επίσης την παρακολούθηση της συσκευής σε πραγματικό χρόνο και την προσαρμογή των ρυθμίσεων έξω από το σπίτι.

«Ο νέος PuriCare AeroTower Air Purifying Fan σχεδιάστηκε με επίκεντρο τις τάσεις και τις συνήθειες του σύγχρονου τρόπου ζωής στο σπίτι», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, πρόεδρος της εταιρείας Home Appliance & Air Solution Company της LG. «Είτε είναι σε λειτουργία ψύξης, θέρμανσης ή καθαρισμού του αέρα, αυτή η συσκευή τα κάνει όλα και φαίνεται υπέροχη ενώ βρίσκεται σε λειτουργία».

[1] Δοκιμή που πραγματοποιήθηκε εσωτερικά σε κέντρο περιβαλλοντικών δοκιμών LG 19m². Με βάση τα αποτελέσματα εσωτερικών δοκιμών της LG που διεξήχθησαν με μοντέλα προϊόντων που πωλούνται στην αγορά της Κορέας. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το πραγματικό περιβάλλον χρήσης.

[2] Μέγιστη απόσταση ροής αέρα μετρημένη στα 10 μέτρα σε Direct Mode.

[3] Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά

[4] Σύμφωνα με τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τα εργαστήρια IBR της SGS, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο δοκιμής σε συμμόρφωση με τα φίλτρα HEPA και ULPA IEST RP CC001.6 (2016)

[5] Δοκιμή από το TÜV Rheinland συγκρίνοντας τον αριθμό των αποικιών (Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Klebsiella pneumoniae) αντίστοιχα σε χαμηλότερο ανεμιστήρα μετά την έκθεση της ομάδας δοκιμών με βακτήρια σε LG UV LED για μία ώρα στο επίπεδο ταχύτητας ανεμιστήρα 1. Το αποτέλεσμα μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με κατάσταση χρήσης του προϊόντος.

 

Πηγή