Ειδήσεις

Η Alpinestars παρουσίασε την σειρά ρούχων ΜΜ93 του 2023


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023, 08:30

Η Alpinestars και ο Marc Marquez, συνεργάστηκαν για πέμπτη συνεχή χρονιά για να λανσάρουν την σειρά ρούχων Spring 2023 Alpinestars X MM93 Capsule Collection με έμπνευση από τα αγωνιστικά χρώματα του εξοπλισμού του Marc σε συνδυασμό με την τεχνική υπεροχή των προϊόντων της Alpinestars.

Για την Άνοιξη του 2023, τα κομμάτια της Alpinestars X MM93 Capsule Collection έχουν το εμβληματικό λογότυπο MM93, το σήμα κατατεθέν του Marquez, χρωματικό συνδυασμό κόκκινο, μαύρο, γκρι και νέα έντονα μπλε, χρώματα.

 Marc Marquez : «Αυτή είναι η 5η συλλογή μου MM93 Capsule Collection με την Alpinestars και είναι ικανοποιητικό να βλέπεις τις τεχνολογίες και τα υλικά που χρησιμοποιώ στο MotoGP να έχουν εφαρμογή σε προϊόντα για καθημερινούς αναβάτες. Η Alpinestars με προστατεύει και αυτή η συλλογή επιτρέπει στους θαυμαστές μου να απολαμβάνουν τα ίδια υψηλά πρότυπα προστασίας στα δικά μου χρώματα και σχέδια, κάτι που είναι πολύ ωραίο. Όπως και στην πίστα, που δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι οδηγούμε χωρίς τον αερόσακο έχουμε δημιουργήσει μπουφάν που μπορούν να φορεθούν με αερόσακους, καθώς και ειδικές μπότες άλλα και γάντια μοτοσυκλέτας, διασφαλίζοντας ότι οι χωμάτινοι αναβάτες, οι αναβάτες μοτοσικλετών του δρόμου ή ακόμα και οι αναβάτες στην πίστα αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι και μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους ακόμα και περισσότερο. Alpinestars. Ένας στόχος. One Vision.”

Η σειρά Spring 2023 MM93 Capsule διαθέτει μπουφάν, γάντια, μπότες και άλλα αξεσουάρ, όπως ειδικά σακίδια πλάτης και τσαντάκια μέσης. Αρκετές από τις πρόσφατες προσθήκες μπουφάν στη συλλογή MM93 Capsule είναι Tech-Air® Ready, σχεδιασμένες για να εξυπηρετούν την εγκατάσταση του συστήματος αερόσακων Tech-Air®.

2023 SPRING MM93 INTERNATIONAL COLLECTION

     – Μποτάκια μοτοσυκλέτας Austin

     – Σακίδιο πλάτης MM93 Jerez v2

     – Γάντια MM93 Losail v2

     – Γάντια MM93 Aragon

     – Τσάντα μηρού MM93 Thunder και Τσάντα μέσης MM93


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023, 08:31

Πηγή