Τεχνολογία

Η ταινία «Στο Στοιχείο τους», από την Disney και την Pixar έρχεται στο Disney+


12 Sep Η ταινία «Στο Στοιχείο τους», από την Disney και την Pixar έρχεται στο Disney+

Posted at 10:29h
in Cinema world, MOVIES
by Soustas

ο Disney+ ανακοινώνει την άφιξη της Φλόγας (Ember), μιας δυναμικής και εκρηκτικής νεαρής κοπέλας και του χαλαρού τύπου, Νηρέα (Wade), από την ταινία της Disney και της Pixar, «Στο Στοιχείο τους», στο Disney+ την επόμενη εβδομάδα. Η πρωτότυπη ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, μαζί με το ντοκιμαντέρ «Καλή Χημεία: Η Ιστορία του Στο Στοιχείο τους» και τη μικρού μήκους ταινία των Pixar Animation Studios, «Το Ραντεβού του Καρλ», με τον αγαπημένο σκύλο που μιλάει, Νταγκ.

Επίσης, από τις 6 Σεπτεμβρίου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου, νέοι συνδρομητές αλλά και συνδρομητές που κάνουν επανέναρξη, μπορούν να εγγραφούν στο Disney+ με 1,99 €/μήνα για τρεις μήνες, επισκεπτόμενοι το www.disneyplus.com.

«Στο Στοιχείο τους»

Η ταινία «Στο Στοιχείο τους», από την Disney και την Pixar, συγκαταλέγεται στις 10 πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες του 2023 παγκοσμίως, με εισπράξεις $480 εκατομμυρίων στο παγκόσμιο box office. Η πρωτότυπη ταινία, που διαδραματίζεται στην Πόλη των Στοιχείων, όπου οι κάτοικοι της Φωτιάς, του Νερού, της Γης και του Αέρα ζουν μαζί, μας συστήνει τη Φλόγα / Ember (με τις φωνές των Κλέλια Ανδριολάτου / Leah Lewis), μία θαρραλέα, εύστροφη και δυναμική νεαρή γυναίκα που αλλάζει πεποιθήσεις για τον κόσμο και για το ποια θέλει να είναι, όταν γίνεται φίλη με τον πολύ πιο χαλαρό και ευέλικτο, Νηρέα / Wade (με τις φωνές των Ορέστη Χαλκιά / Mamoudou Athie). Η ταινία «Στο Στοιχείο τους», είναι μια παραγωγή της Denise Ream, p.g.a., σε σκηνοθεσία του Peter Sohn, εκτελεστική παραγωγή του Pete Docter και σενάριο των John Hoberg & Kat Likkel και Brenda Hsueh.

«Καλή Χημεία: Η Ιστορία του Στο Στοιχείο τους»

Στο ντοκιμαντέρ «Καλή Χημεία: Η Ιστορία του Στο Στοιχείο τους», ο σκηνοθέτης της Pixar, Peter Sohn, ταξιδεύει με χιουμοριστικό τρόπο τους θεατές στις προσωπικές στιγμές που ενέπνευσαν την ταινία της Disney και Pixar, «Στο Στοιχείο τους». O Peter Sohn μιλά για το ταξίδι των γονιών του από την Κορέα στη Νέα Υόρκη, εξερευνά το πρώην παντοπωλείο του πατέρα του στην καρδιά του Μπρονξ και αναλύει τη συνειδητή επιλογή του να ασχοληθεί με το animation, αντί με την οικογενειακή επιχείρηση. Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι μια απολαυστική ματιά στις απρόσμενες επιρροές που οδήγησαν στη δημιουργία της κωμικής περιπέτειας «Στο Στοιχείο τους». Το ντοκιμαντέρ «Καλή Χημεία: Η Ιστορία του Στο Στοιχείο τους», είναι σε σκηνοθεσία του Tony Kaplan και παραγωγή της Sureena Mann.

«Το Ραντεβού του Καρλ»

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του υποψήφιου για Όσκαρ® και βραβείο Emmy® Bob Peterson και παραγωγή της Kim Collins, το «Το Ραντεβού του Καρλ» των Pixar Animation Studios, δείχνει τον Καρλ να συμφωνεί απρόθυμα να βγει ραντεβού με μια φίλη του, αλλά ομολογουμένως χωρίς να έχει ιδέα πώς λειτουργούν τα ραντεβού αυτές τις μέρες. Ο Νταγκ, ως σωστός φίλος, αναλαμβάνει να ηρεμήσει τον Καρλ πριν από το ραντεβού του και να δώσει δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές για να κάνεις φίλους, αν είσαι σκύλος. Η νέα ταινία μικρού μήκους, που άνοιγε την προβολή της ταινίας «Στο Στοιχείο τους» στους κινηματογράφους, έρχεται να προστεθεί σε μια ήδη υπάρχουσα συλλογή μικρού μήκους ταινιών στο Disney+, με τίτλο «Οι Περιπέτειες του Νταγκ», που ακολουθούν τις χιουμοριστικές περιπέτειες του αξιαγάπητου κουταβιού με το κολάρο υψηλής τεχνολογίας. Η νέα ταινία μικρού μήκους, «Το Ραντεβού του Καρλ», θα είναι διαθέσιμη από τις 13 Σεπτεμβρίου στο Disney+.

Πηγή