Τεχνολογία

Ανακοινώθηκε το Remnant II (vid)


28 Apr Ανακοινώθηκε το Remnant II (vid)

Posted at 00:18h
in GAMES
by Soustas

Το Remnant επιστρέφει! Η THQ Nordic, σε συνεργασία με την Gearbox Publishing, θα κυκλοφορήσει το Remnant II στα καταστήματα λιανικής όλου του κόσμου. Η συνέχεια του επιτυχημένου Remnant: From the Ashes βρίσκεται προς το παρόν σε ανάπτυξη από τη Gunfire Games, του στούντιο της THQ Nordic με έδρα το Όστιν, το ίδιο στούντιο που πρόσφερε το Darksiders 3, το Remnant: From the Ashes και το Chronos: Before the Ashes.

 

Στηριζόμενο στον αρχικό τίτλο, το Remnant II εισάγει καινούρια όπλα, εξοπλισμό, bosses και βιότοπους – αλλά και quests με διακλαδώσεις και ένα διευρυμένα σύστημα Archetype. Το Remnant II παρασύρει τους παίκτες ακόμα πιο βαθιά σε ένα κατεστραμμένο κόσμο που απαιτεί μεθοδικές και φρενήρεις μάχες σε απόσταση και από κοντά, ενάντια σε bosses που δεν συγχωρούν. Μπείτε στη μάχη ως ένας μοναχικός λύκος ή βελτιώστε τις πιθανότητές σας ενώνοντας τις δυνάμεις σας με δύο φίλους για να ξεπεράσετε τις δύσκολες προκλήσεις.

 

Τιμώντας τη συνεργασία, η THQ Nordic δημοσίευσε το «Best Friends Trailer» στο YouTube:

Όλα τα διαθέσιμα assets βρίσκονται εδώ: https://thqn.net/remnant2-media

 

Το Remnant II θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσα στη χρονιά.

 

Τι είναι το Remnant II

 

Φανταστικοί Κόσμοι. Σκληρή Επιβίωση.

 

Το Remnant II είναι η συνέχεια του επιτυχημένου Remnant: From the Ashes και βάζει τους επιζώντες της ανθρωπότητας να αντιμετωπίσουν θανάσιμα πλάσματα και bosses με θεϊκές δυνάμεις, σε τρομακτικούς κόσμους. Παίξτε μόνοι ή συνεργαστείτε με δύο ακόμα φίλους για να εξερευνήσετε τα βάθη του αγνώστου για να σταματήσετε το κακό που θέλει να καταστρέψει την ίδια την πραγματικότητα. Για να τα καταφέρουν, οι παίκτες πρέπει να στηριχτούν στις ικανότητές τους και σε εκείνες μιας ολόκληρης ομάδας, προκειμένου να ξεπεράσουν τις πιο σκληρές προκλήσεις και να αποτρέψουν τον αφανισμό της ανθρωπότητας.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

Έντονη εμπειρία μάχης – Μια μείξη μεθοδικής και φρενήρους μάχης από μακριά και κοντά, επιστρέφει με πονηρούς εχθρούς και μάχες με bosses σε μεγάλη κλίμακα. Επιλέξτε συγκεκριμένη θωράκιση και όπλα για να τελειοποιήσετε τον χαρακτήρα ώστε να αντιμετωπίσει τους διαφορετικούς βιότοπους και τις μάχες που σας περιμένουν. Οι Bosses θα αναγκάσουν τους παίκτες να συνεργαστούν για να ξεπεράσουν την πρόκληση και να προσπαθήσουν να βρουν τις σημαντικότερες ανταμοιβές.

Νέοι κόσμοι για εξερεύνηση – Οι παίκτες μπορούν να ταξιδέψουν μόνοι ή με φίλους ως ομάδα σε παράξενους νέους κόσμους και ακόμα παραπέρα, οι οποίοι καλύπτονται από μυθικά πλάσματα και θανάσιμους αντίπαλους, προσπαθώντας να μείνουν ζωντανοί. Υπάρχουν πολλοί κόσμοι για να εξερευνήσετε με διαφορετικά είδη πλασμάτων, όπλων και αντικειμένων. Χρησιμοποιήστε και αναβαθμίστε τα αντικείμενα που βρίσκετε για να ανταποκριθείτε σε πιο σκληρές προκλήσεις.

Μεγάλη αντοχή στον χρόνο – Quests με διακλαδώσεις, βελτιώσεις, κατασκευή αντικειμένων και ανταμοιβές θα δοκιμάσουν την αντοχή ακόμα και των πιο σκληροτράχηλων παικτών σε δυναμικά δημιουργημένα dungeons και περιοχές. Κάθε προσπάθεια θα έχει προκλητική αίσθηση, θα είναι ποικίλη και θα ανταμείβει τους παίκτες που προσπαθούν να τα καταφέρουν πέρα από κάθε προσδοκία. Διάφορες ιστορίες πλέκονται σε διαφορετικούς κόσμους, ενθαρρύνοντας την εξερεύνηση και τις πολλαπλές επισκέψεις.

Νέα Αρχετυπική Πρόοδος – Το διευρυμένο σύστημα Archetype προσφέρει στους παίκτες ξεχωριστά παθητικά bonuses και εντυπωσιακές δυνάμεις. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολλαπλά Αρχέτυπα στη διάρκεια του παιχνιδιού, να βελτιώσετε το level τους και να τα εξοπλίσετε μαζί για μια ποικιλία στυλ αντιμετώπισης των καταστάσεων.

 

Επισκεφθείτε το επίσημο website του παιχνιδιού για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή