Τεχνολογία

Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας αυτό το καλοκαίρι με τις UltraGear Gaming οθόνες της LG


02 Aug Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας αυτό το καλοκαίρι με τις UltraGear Gaming οθόνες της LG

Posted at 10:49h
in GAMES
by Soustas

Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η θερμοκρασία έχει ανέβει κατακόρυφα, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG)  προσκαλεί τους gamers να παραμείνουν δροσεροί και να βρεθούν μπροστά από τον ανταγωνισμό με τις UltraGear gaming οθόνες της LG.

 

Όταν ο καιρός είναι ζεστός και ο ανταγωνισμός καυτός, μια cool εμπειρία gaming μπορεί να κάνει τη διαφορά. Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνουν δράση οι UltraGear ™ οθόνες της LG, προσφέροντας τον απόλυτο συνδυασμό προηγμένης τεχνολογίας οθόνης, αστραπιαίας ταχύτητας και ενός συναρπαστικού gaming περιβάλλοντος που οδηγεί σε νίκη.

 

Εξαιρετικά γρήγοροι ρυθμοί ανανέωσης:

Οι οθόνες της σειράς LG UltraGear™ διαθέτουν εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς ανανέωσης που εξαλείφουν το θόλωμα της κίνησης και την καθυστέρηση της οθόνης, και προσφέρουν ομαλή και σταθερή εμπειρία gaming. Με ρυθμούς ανανέωσης έως και 240 Hz, θα ζήσετε το παιχνίδι με απόλυτη ευκρίνεια.

 

Καθηλωτική ανάλυση:

Βυθιστείτε σε ένα ρεαλιστικό και συναρπαστικό gaming περιβάλλον με τις UltraGear™  οθόνες της LG, οι οποίες προσφέρουν εκπληκτικές αναλύσεις όπως 4K Ultra HD και QHD. Δείτε κάθε λεπτομέρεια με ενισχυμένη ευκρίνεια και αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σας.

 

 

Τεχνολογία αιχμής:

Οι UltraGear™ οθόνες της LG είναι εξοπλισμένες με προηγμένες τεχνολογίες όπως το NVIDIA® G-SYNC® και το AMD FreeSync™ Premium, οι οποίες συγχρονίζουν τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με την κάρτα γραφικών, εξαλείφοντας το «σπάσιμο» της εικόνας και το τρεμόπαιγμα για μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού.

 

Εργονομική άνεση:

Τα παρατεταμένα gaming sessions θα πρέπει να είναι και άνετα. Οι gaming οθόνες της LG διαθέτουν ρυθμιζόμενες βάσεις, οι οποίες σας επιτρέπουν να βρείτε την ιδανική γωνία θέασης για μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια αυτών των μαραθώνιων παιχνιδιών.

 

Νικήστε τη ζέστη αυτό το καλοκαίρι και ανεβάστε το επίπεδο του παιχνιδιού σας με τις gaming οθόνες της LG. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις LG UltraGear™  και για να εξερευνήσετε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της LG, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.lg.com/gr/computer-products/ultra-gear.

 

Όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel[1] .

[1] Εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγγύησης για τα προϊόντα LG: https://www.lg.com/gr/support/warranty

Πηγή