Ειδήσεις

Ήρθε στην Ελλάδα η Lamborghini Huracan Performante Spyder




Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018, 10:53

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

Ένα ακόμα ποθητό αυτοκίνητο που πίσω από το τιμόνι της θα ήθελε να βρίσκεται ο καθένας έφερε στην Ελλάδα, η όπως πάντα δραστήρια εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων της Lamborghini, Trident Cars.

Ο λόγος για την κορυφαία και πιο σκληροπυρηνική Huracan που φέρει την κωδική ονομασία Performante και μάλιστα στην ανοιχτή έκδοση Spyder.

Επιδόσεις… φωτιά



Η Performante Spyder έχει μαλακή αναδιπλούμενη οροφή (ανοίγει σε 17 δευτερόλεπτα) και το carbon Το 0-200 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε 9,3 δευτερολεπτακυριαρχεί σε κάθε σημείο του αυτοκινήτου. Οι σχεδιαστικές της γραμμές δεν χωρούν κριτική οπότε στην συγκεκριμένη έκδοση αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι οι επιδόσεις.

Συγκριτικά με τις «απλές» Spyder, η Performante είναι 35 κιλά ελαφρύτερη με την αναλογία κιλά ανά ίππο να βρίσκεται στο 2,35. Στο πίσω μέρος ο V10 κινητήρας των 5,2 λίτρων αποδίδει 640 ίππους και παράγει 600 Nm ροπής. Στο δρόμο και στη γλώσσα των αριθμών το «0-100» επιτυγχάνεται σε 3,1 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 9,3 ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.


Σε κόκκινο χρώμα…



Το κορυφαίο έργο τέχνης της ιταλικής φίρμας αποκαλύφτηκε την Τετάρτη το βράδυ στην Lamborghini Αποκάλυψη στην Lamborghini Athens…Athens από τον οικοδεσπότη Γιώργο Λυμπεράκη.

Σε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό κόκκινο χρώμα, η Huracan Performante Spyder κέντρισε τα βλέμματα όσων τυχερών βρέθηκαν στο καλοκαιρινό πάρτι της Lamborghini και πλέον ετοιμάζει τις… βαλίτσες της για να παραδοθεί στο τυχερό ιδιοκτήτη.

 





 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018, 10:53



Source link