Ειδήσεις

«Ήμουν γενναία και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2023, 23:59

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε μία σπουδαία νίκη (2-1 σετ) το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Καρολίν Γκαρσία, από την οποία μετρούσε μόνο ήττες μέχρι σήμερα, καταφέρνοντας έτσι να προκριθεί στα ημιτελικά του Qatar Open, όπου το μεσημέρι της Παρασκευής (15:30, Novasports 6) θα αναμετρηθεί με την Τζέσικα Πεγκούλα.

Μετά τη νίκη επί της Γαλλίδας η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια επισήμανε ότι στάθηκε πολύ γενναία στη σκληρή μάχη που έδωσε απέναντι στο Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ χαρακτήρισε πολύ δύσκολη τενίστρια την προσεχή αντίπαλό της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Σάκκαρη:

«Ήθελε πολύ δουλειά το παιχνίδι, ακόμη και μετά το 6-2 στο πρώτο σετ. Ήταν δύσκολο για εμένα να βρω τρόπο να σπάσω το σερβίς της. Ήμουν γενναία και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.

Τίποτα δεν είναι εύκολο, έχουμε ξαναπαίξει με την Πεγκούλα. Είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος, έχει πολύ καλές σεζόν, πρέπει να ξεκουραστώ και να προσπαθήσω για το καλύτερο.

Άκουσα πολλά ελληνικά και ήταν εκπληκτικό να ακούω την γλώσσα των γονιών μου, ελπίζω να επιστρέψουν και να είναι εδώ και αύριο».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023, 00:07

Πηγή