Ειδήσεις

«Τ’ Ανίκητα» Δημήτρης Μπάσης ft. Θανάσης Βασιλόπουλος


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Απριλίου 2022, 15:21

Με τον Δημήτρη Μπάση και το τραγούδι «Τ’ Ανίκητα», στο οποίο συμμετέχει ο Θανάσης Βασιλόπουλος, συνεχίζονται οι μοναδικές μουσικές στιγμές που μας χαρίζει ο Νίκος Τερζής μέσα από το soundtrack της τηλεοπτικής επιτυχίας «Σασμός». Τους στίχους υπογράφει ο Γιάννης Κότσιρας.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους πιο καταξιωμένους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του, μας χαρίζει με τη χαρακτηριστική χροιά του ένα τραγούδι που συνδυάζει σύγχρονα και παραδοσιακά μουσικά στοιχεία. Την εξαιρετική ερμηνεία συνοδεύει με τον δικό του αριστοτεχνικό τρόπο ο Θανάσης Βασιλόπουλος, ο μοναδικός σολίστ και πιο σημαντικός κλαρινετίστας της γενιάς του.

Το τραγούδι «Τ’ Ανίκητα» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό music video, με τους δύο καλλιτέχνες και θεαματικά εναέρια πλάνα από τα Ζαγοροχώρια, που γυρίστηκε υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός», Κώστα Κωστόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

 

Το νέο τραγούδι κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις του κοινού, μέσα από την πρώτη του τηλεοπτική μετάδοση, το βράδυ της Δευτέρας 4 Απριλίου, καθώς «έντυσε» το φιλί του Σταύρου και της Αργυρώς, του νέου, αλλά δύσκολου, έρωτα στην υπερεπιτυχημένη σειρά που προβάλλεται από τον Alpha.

Με «Τ’ Ανίκητα», ο Νίκος Τερζής δίνει συνέχεια στα εξαιρετικά τραγούδια του soundtrack, που κυκλοφορούν από την Panik Oxygen, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη απήχηση κι αγάπη από τον κόσμο, μπήκαν στις πρώτες θέσεις των trends στο YouTube όπου μετρούν εκατομμύρια views και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay. Η αρχή έγινε με το «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα και ακολούθησαν τα «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Αντίθετα» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά, «Παλιά Πληγή» με ερμηνεύτρια την Μελίνα Κανά, «Ξέχασες Ν’ Αγαπάς (Πονάς)» με ερμηνευτή τον Μπάμπη Στόκα και «Φως» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα.

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Απριλίου 2022, 15:21

Πηγή