Τρία μέρη που δεν πρέπει να βάζεις το κινητό σου
28 Aug Τρία μέρη που δεν πρέπει να βάζεις το κινητό σου

Posted at 17:36h
in SMARTPHONES
by Soustas

Μπορεί το κινητό να έχει γίνει πλέον προέκταση του χεριού μας, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί με την χρήση του. Και μιλάμε αφενός για το πόση ώρα μιλάμε σε αυτό, αφετέρου για την αυξημένη χρήση των κοινωνικών δικτύων.

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν κάποια μέρη στα οποία δεν πρέπει να βάζεις το κινητό σου. Ποια είναι αυτά;

Η τσέπη

Είναι με σιγουριά ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη μας. Σύμφωνα με έρευνες η τσέπη είναι το χειρότερο μέρος που μπορούμε να βάλουμε το κινητό μας. Κι αυτό γιατί όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο και βρίσκεται στην τσέπη μας, η ακτινοβολία είναι 2-7 φορές μεγαλύτερη από το αν είναι τοποθετημένο στην τσάντα.

Το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου

Είτε οι πολύ υψηλές είτε οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες είναι οι χειρότερες για ένα κινητό. Είναι, λοιπόν, λάθος να βάζεις το κινητό στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου καθώς μπορεί να χαθούν δεδομένα αλλά και να φθαρεί η μπαταρία, σύμφωνα με το Time.

Στο μπάνιο

Είναι το σημείο του σπιτιού που δεν πρέπει να βάζεις ποτέ το κινητό σου. Κι αυτό γιατί τα μικρόβια μπορεί να είναι παντού, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Applied and Environmental Microbiology, και να μεταφερθούν από τις βρώμικες επιφάνειες στο κινητό σου.

Πηγή: news.gr

Like this:

Like Loading…Source link