Τεχνολογία

Η διαχρονική ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες Η MMD φέρνει στην αγορά τη νέα οθόνη Philips 279C9




28 Aug Η διαχρονική ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες Η MMD φέρνει στην αγορά τη νέα οθόνη Philips 279C9

Posted at 17:33h
in HARDWARE
by Soustas

Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών  και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει τη νέα LCD οθόνη Philips 279C9, μία οθόνη 27” (68,47 εκ) με ευκρινή σχεδίαση που πληροί ακόμα και τις πιο φιλόδοξες απαιτήσεις για την υψηλότερη παραγωγικότητα και την καλύτερη εμπειρία του χρήστη.

Το κομψό περίγραμμα, η θύρα USB-C, η υψηλή ποιότητα εικόνας και τα εργονομικά χαρακτηριστικά, καθιστούν την οθόνη Philips 279C9 την τέλεια λύση για επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα, για εκείνους που διατηρούν ψηλά τον πήχη αναφορικά με την εμφάνιση, αλλά και για όσους εργάζονται με λύσεις CAD και εφαρμογές 3D γραφικών. Επιπλέον, η οθόνη έλαβε το βραβείο iF Design Award όντας παράλληλα και νικήτρια Red Dot βραβείου το 2020.

Ο σχεδιασμός μετράει

Η οθόνη Philips 279C9 διαθέτει σχεδίαση Zero Bezel, η οποία εξαλείφει το περιβάλλον πλαίσιο και προσφέρει μία εκτεταμένη εικόνα για απρόσκοπτο στήσιμο πολλαπλών οθονών. Επιπλέον, το μαύρο φινίρισμα με υφή καθιστά την οθόνη την τέλεια λύση εργασίας για μοντέρνους και εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους.

Η ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό αυτής της οθόνης πηγαίνει ακόμα παραπέρα: χάρη στην εκπληκτική διαχείριση καλωδίων, μειώνει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα (την ακαταστασία των καλωδίων) για έναν καθαρό χώρο εργασίας, όντας έτσι το ιδανικό μοντέλο για άτομα που αναζητούν έναν κομψό και τακτοποιημένο σταθμό εργασίας. Η διαχείριση καλωδίων είναι πράγματι ένας οικείος σχεδιασμός που βοηθά στην οργάνωση των απαραίτητων καλωδίων, αφού μειώνει την ακαταστασία του γραφείου βάζοντάς τα μακριά και τακτοποιημένα.

Όλες οι θύρες και τα χαρακτηριστικά για τη μέγιστη παραγωγικότητα

Σήμερα όλοι είμαστε συνηθισμένοι να εργαζόμαστε με πολλές συσκευές συνδεδεμένες, το οποίο σημαίνει ότι οι θύρες είναι ένα χαρακτηριστικό-κλειδί που δεν μπορεί να λείπει. Η Philips 279C9 περιλαμβάνει σύνδεσμο USB type-C, που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν δεδομένα και να επαναφορτίζουν τον φορητό υπολογιστή σε εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα (έως και 65W). Η οθόνη διαθέτει επίσης μία θύρα DisplayPort, δύο HDMI και τέσσερις θύρες USB 3.2. Αυτές εξασφαλίζουν ότι όλες οι απαιτούμενες συσκευές λειτουργούν και είναι σωστά συνδεδεμένες, αλλά με το πλεονέκτημα της έξυπνης και καθαρής διαχείρισης καλωδίων, που αφήνει το οπτικό πεδίο του χρήστη απαλλαγμένο από την ακαταστασία.

Το IPS panel που επιλέχθηκε για αυτό το μοντέλο προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178/178 μοιρών, καθιστώντας δυνατή την προβολή της οθόνης σχεδόν από κάθε γωνία. Επιπλέον, οι οθόνες IPS εξασφαλίζουν αξιοσημείωτα ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα, καθιστώντας τες ιδανικές όχι μόνο για φωτογραφίες, ταινίες και πλοήγηση στο διαδίκτυο, αλλά και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν χρωματική ακρίβεια και συνεπή φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, με την UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) ανάλυσή της και την πιστοποίηση VESA DisplayHDR 400, αυτή η οθόνη αναπαράγει κάθε λεπτομέρεια για ρεαλιστικές φωτογραφίες. Μία μεγάλη και πληρέστερη χρωματική παλέτα θα εμπλουτίσει τη θέαση και θα κάνει την κάθε εικόνα ακόμα πιο ζωντανή, με περισσότερες πιο βαθιές αποχρώσεις του μαύρου, καθολική μείωση και μέγιστη φωτεινότητα έως 400 nits.

Φροντίδα για την ευεξία του χρήστη  

Όταν εργαζόμαστε, υπάρχουν τρεις βασικοί παράγοντες που πρέπει πάντα να προσέχουμε: διατήρηση σωστής στάσης, μείωση της κόπωσης των ματιών και μερική ξεκούραση. Η Philips 279C9 κάνει τις ώρες εργασίας όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστες ξεκινώντας από τη βάση: η SmartErgoBase αποτελεί ένα μοναδικό σύστημα κλίσης, περιστροφής, προσαρμογής ύψους και pivot που εξασφαλίζει τη μέγιστη ευελιξία του χρήστη και προσφέρει εργονομική άνεση της οθόνης, επιτρέποντάς της να τοποθετηθεί όπως ακριβώς χρειάζεται. Για τη μείωση της κόπωσης μιας μεγάλης ημέρας εργασίας, η οθόνη διαθέτει επίσης τη λειτουργία LowBlue Mode και την τεχνολογία Flicker-Free για αυξημένη παραγωγικότητα με λιγότερη κόπωση στα μάτια.

Η οθόνη Philips 279C9 θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Αυγούστου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €529.

Like this:

Like Loading…



Source link