Το Kickstarter είναι πλέον διαθέσιμο για τους δημιουργούς στην ΕλλάδαΟι δημιουργοί στην Πολωνία, τη Σλοβενία και την Ελλάδα μπορούν να συμμετέχουν πλέον στην πλατφόρμα, μαζί με δημιουργούς από 22 άλλες χώρες, που μπορούν να ξεκινήσουν projects χρησιμοποιώντας τον τοπικό τραπεζικό λογαριασμό τους και να βρουν υποστήριξη από την παγκόσμια κοινότητα υποστηρικτών του Kickstarter.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, «επεκτείναμε την κοινότητα των δημιουργών μας για να συμπεριλάβουμε αυτές τις τρεις χώρες, επειδή τα δεδομένα μας έχουν δείξει ότι αποτελούν αληθινά clusters καινοτομίας, από τις ταινίες μικρού μήκους έως τα καινοτόμα παιχνίδια και τον μοντέρνο σχεδιασμό επίπλων».

Από την έναρξη της πλατφόρμας το 2009, ξεκίνησαν περισσότερα από 800 δημιουργικά έργα σε αυτές τις τρεις αγορές με συνεργάτες σε άλλες εγκεκριμένες περιοχές, συγκεντρώνοντας με επιτυχία περισσότερα από 55 εκατομμύρια δολάρια. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, περισσότεροι από 250.000 υποστηρικτές από την Πολωνία, τη Σλοβενία και την Ελλάδα έχουν υποστηρίξει έργα Kickstarter σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις δημιουργικές κατηγορίες.

Πηγή: epixeiro.grSource link