Τεχνολογία

Το επόμενο παιχνίδι Need for Speed μάλλον θα ονομάζεται NFS Unbound


30 Sep Το επόμενο παιχνίδι Need for Speed μάλλον θα ονομάζεται NFS Unbound

Posted at 19:52h
in GAMES
by Soustas

Υπάρχουν πολλές φήμες για το Need for Speed ​​εδώ και εβδομάδες, αλλά η πιο πρόσφατη φαινομενικά αναφέρει τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από αυτό, όσον αφορά τον τίτλο, το trailer και ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του. Ο επόμενος τίτλος λέγεται Need for Speed ​​Unbound και θα λάβει το trailer του μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οι fans είναι ξεκάθαρα ενθουσιασμένοι με ένα νέο παιχνίδι Need for Speed, αν η αντίδραση στις φήμες είναι κάτι που θα συμβεί. Σε τελική ανάλυση, οι θαυμαστές του Need for Speed ​​πλήρωσαν μια πρόσφατη ανάρτηση του Dragon Age από την EA με τρόπο που θυμίζει τις παλιές απαιτήσεις για το Skate 4. Είναι δύσκολο να πούμε ποιες φήμες είναι αληθινές και ποιες έχουν σκαρφιστεί, αλλά υπήρξαν κάποιες προερχόμενες από τον Tom Henderson, έναν γνωστό και αξιόπιστο insider.

Λέγεται ότι είναι ένα βαρύ multiplayer και διαθέτει έναν μηχανισμό που ονομάζεται Meetups, όπου οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν μεταξύ τους σε διαφορετικές τοποθεσίες γύρω από τον χάρτη του Need for Speed ​​Unbound. Επιπλέον, αυτό το trailer αποκάλυψης λέγεται ότι αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Need for Speed ​​Unbound στις 2 Δεκεμβρίου 2022, πράγμα που σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα με το The Callisto Protocol. Οι πηγές του Henderson ισχυρίζονται επίσης ότι είναι μόνο για κονσόλες τρέχουσας γενιάς, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει έκδοση του παιχνιδιού για PS4 ή Xbox One.

Το Need for Speed ​​Unbound φέρεται να αναπτύσσεται για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Πηγή: Playsiders.com

Πηγή