Τεχνολογία

Τα LG Channels 3.0 προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη με νέο UI


04 Oct Τα LG Channels 3.0 προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη με νέο UI

Posted at 01:27h
in SMART TV, SOFTWARE
by Soustas

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τα LG Channels 3.0, την τελευταία έκδοση της αποκλειστικής, δωρεάν υπηρεσίας streaming. Με νέο περιβάλλον και βελτιωμένη περιήγηση, πιο ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις και έναν βελτιωμένο οδηγό καναλιών, οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να ανακαλύπτουν το περιεχόμενο που τους αρέσει. Τα LG Channels 3.0 κυκλοφορούν στη Νότια Κορέα αυτό το μήνα και θα φτάσουν σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, από τον Οκτώβριο.

Τα LG Channels κατατάσσονται σταθερά μεταξύ των πέντε πιο δημοφιλών εφαρμογών στις έξυπνες τηλεοράσεις της LG σε όλες τις περιοχές όπου προσφέρεται η υπηρεσία, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους θεατές με πληθώρα ειδήσεων, αθλητικών, ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και αποκλειστικού περιεχομένου[1].

 

Το νέο περιβάλλον των LG Channels είναι οργανωμένο σε τρεις σελίδες – Home, Live και On Demand – που διευκολύνουν την αξιοποίηση των διαφορετικών υπηρεσιών που προσφέρονται στην πλατφόρμα.

Η αρχική σελίδα διαθέτει ένα μεγάλο, ευδιάκριτο περιστρεφόμενο καρουσέλ στο επάνω μέρος της οθόνης παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στα προβαλλόμενα κανάλια, στις συλλογές και στο περιεχόμενο On Demand. Από τη σελίδα Live, προβάλλονται ζωντανά προγράμματα απευθείας από την εφαρμογή LG Channels. Επιπλέον, ο νέος οδηγός καναλιών καλύπτει μόνο τη μισή οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν τι προβάλλεται και, ταυτόχρονα, να επιλέγουν τι θα παρακολουθήσουν στη συνέχεια.

 

Η σελίδα On Demand επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τους αγαπημένους τους τύπους περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών και να λαμβάνουν προτάσεις από την κατηγορία Popular Now.

 

Τα LG Channels είναι διαθέσιμα σε είκοσι επτά[2] χώρες παγκοσμίως

[1] Βασισμένο σε εσωτερικά στοιχεία της LG

[2] ΗΠΑ, Καναδάς, Βραζιλία, Μεξικό, Αργεντινή, Χιλή, Κολομβία, Περού, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κορέα, Αυστραλία, Ιαπωνία.

Πηγή