Στη γραμμή Πολάκη ο Αρκουμανέας έτοιμος να καταθέσει κατά Αδωνι

Η παράξενη εξήγηση για την παραίτηση του προέδρου του ΕΟΔΥ

Μια ενδιαφέρουσα, πλην όμως άκρως ανεξήγητη εξήγηση δίνει το liberal (του Θανάση Μαυρίδη) για την παραίτηση Αρκουμανέα από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ… Και είναι ενδιαφέρουσα, και ταυτόχρονα ανεξήγητη, διότι ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ακολουθούσε τη “Γραμμή Πολάκη στις δικαστικές υποθέσεις του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ”! Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ. Αρκουμανέας είχε δηλώσει πρόθυμος να παραστεί σε δικαστήριο κατά του Αδωνι Γεωργιάδη!

Διαβάστε στη συνέχεια την αποκάλυψη για την παραίτηση Αρκουμανέα:
“Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για την αιφνιδιαστική παραίτηση τουΠαναγιώτη Αρκουμανέα από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), η στήλη θα σας αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο, παρότι δυσκολεύεται πολύ να τον εξηγήσει.

Το στέλεχος στο οποίο η κυβέρνηση εμπιστεύτηκε τη νευραλγική θέση του επικεφαλής στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, επέμενε να ακολουθεί για κάποιον απροσδιόριστο λόγο τη «γραμμή Πολάκη» στις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις του πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ, για χάρη του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στήσει εξεταστική για να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και φίλιες εφημερίδες όπως το Documento ανακάλυπταν κρυφές κρύπτες με έγγραφα και τιμολόγια.

Για την ακρίβεια ο παραιτηθείς πρόεδρος είχε δηλώσει αποφασισμένος να παραστεί σε δικαστήριο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ και όσων συκοφαντικών κατηγοριών αποδόθηκαν εκείνη την περίοδο (2018) εναντίον του, και να υπερασπιστεί μέχρι κεραίας την προηγούμενη διοίκηση του τότε ΚΕΕΛΠΝΟ στο οποίο έλυνε και έδενε ο πρώην υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ο Π. Αρκουμανέας δικαιολογούσε δεξιά – αριστερά την επιλογή του λέγοντας ότι είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την ίδια θέση που είχε και το προηγούμενο Δ.Σ του ΚΕΕΛΠΝΟ, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να κατανοήσει την ανεξήγητη επιμονή του να υιοθετήσει τις πρακτικές Πολάκη. Εξ ου και ο ίδιος άδειασε το γραφείο του Σαββατιάτικα”.

The post Στη γραμμή Πολάκη ο Αρκουμανέας έτοιμος να καταθέσει κατά Αδωνι appeared first on Enimerosi24.

Πηγή