Πώς να κάψετε λίπος στον διάδρομο


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, 09:37

Χρησιμοποιώντας τον διάδρομο γυμναστικής εντατικά και πραγματοποιώντας εναλλακτικά μια ποικιλία προγραμμάτων προπόνησης, θα χάσετε κιλά.

Μια καθημερινή προπόνηση 30 λεπτών στο διάδρομο θα σας βοηθήσει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από ότι αν δεν προπονηθείτε.

Πώς όμως θα κάψετε λίπος στον διάδρομο

#1 Περπάτημα με κλίση

Για αυτήν την προπόνηση, θα ρυθμίσετε τον διάδρομό σας στην υψηλότερη κλίση και θα ρυθμίσετε την ταχύτητα στα 3,0 έως 3,5 mph. Περπατήστε με αυτόν τον ρυθμό και κλίση για 20 έως 30 λεπτά και δείτε τον καρδιακό σας ρυθμό να αυξάνεται!

#2 Διαστήματα σπριντ

Ξεκινήστε αυτήν την προπόνηση, πατώντας έξω από την ζώνη του διαδρόμου (στα πλάγια) και ρυθμίζοντας τον διάδρομο σας σε κλίση 10% και την ταχύτητα λίγο μεγαλύτερη από τον τυπικό σας ρυθμό τζόκινγκ. Μόλις ρυθμιστεί η κλίση και η ταχύτητα, ανεβείτε με ασφάλεια στον διάδρομο και σπριντάρετε δυνατά για 30 δευτερόλεπτα.

Αφού κάνετε σπριντ για 30 δευτερόλεπτα, πιάστε τις λαβές στο πλάι και πατήστε προσεκτικά στο σταθερό μη κινούμενο μέρος του διαδρόμου. Ξεκουραστείτε για 30 δευτερόλεπτα και μετά επαναλάβετε αυτή την προπόνηση για 10 γύρους.

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, 09:37

Πηγή