Πώς εξαιρείς τον Τσίπρα κύριε Μητσοτάκη μου;


Οργισμένοι στα ΝΕΑ που δεν παραπέμφθηκε ο πρώην πρωθυπουργός στην Προανακριτική για τη Novartis

Την ώρα που η γραμμή της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη Novartis είναι όχι σε Προανακριτική για τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός “Εγώ δεν στέλνω τους πολιτικούς μου αντιπάλους στα δικαστήρια τους κρίνει ο λαος”… Τρεις δημοσιογράφοι της εφημερίδας “Τα Νεα” επιχειρηματολογούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο για το λάθος της πλειοψηφίας να μη βάλει στο “κάδρο” και τον πρώην πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαχρήστος σημειώνει: “Δεν μας τα λεει καλά η κυβερνηση, καθόλου καλά για την ακρίβεια. Ούτε ο Κυριακος μας τα λεει καλά… Φρονώ οτι κακοσχηματισμενοι εγκέφαλοι τον παρασύρουν σε μέγα λάθος” και συνεχίζει ο δημοσιογραφος σε αλλο σημείο “Υπάρχει έστω και ένας δικαστής ο οποίος να δεχθεί… οτι σηκώθηκε ενα πρωινό ο Παπαγγελόπουλος και εκεί που έπινε τον καφέ του… του κατέβηκε ξαφνικά η ιδέα “δεν στήνω, ρε, ενα σκάνδαλο, στο οποίο να εμπλέξω Σαμαρα, Βενιζελο, Στουρνάρα και έξι – επτά πρώην υπουργούς, να κάνουμε πλάκα;”. Αν έκανε κατι, αυτο προφανώς το έκανε κατοπιν άνωθεν εντολής” για να καταλήξει “Αυτο σημαίνει οτι ο Παπαγγελόπουλος είχε εντολη απο τον Τσιπρα για να κατασκευάσει ο,τι τέλος πάντων κατασκεύασε. Αρα πως τον εξαιρείς κύριε Μητσοτάκη μου”;

Ο Ηλίας Κανέλλης αναφέρει: “Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι ο Τσιπρας συνήργησε πολιτικά στη σκευωρία. Αν απο τις μαρτυρίες και τα πειστήρια αυτή η συνέργεια αποδεικνύεται, δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να μη βρίσκεται πλάι στον υπουργό του, τον Παπαγγελόπουλο”;

Τέλος πολύ πιο διακριτικά ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει για το ίδιο θεμα: “Κράτος δικαίου δεν σημαίνει να κλείνεις πολιτικά ποινικές υποθέσεις που καποιοι άνοιξαν πολιτικά. Αυτο ειναι απλώς ίδια λογική απο αντίπαλα μυαλά… Μήνες ολόκληρους γράφαμε οτι η Novartis ειναι είτε σκάνδαλο, είτε σκευωρία. Τριτη εκδοχη δεν διατύπωσε κανείς” και καταλήγει “Η Δημοκρατια ασφαλώς δεν ειναι δικαστήριο. Αλλα ούτε και κολυμβήθρα του Σιλωαμ”.

Συμπέρασμα: για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται οτι τα ΜΜΕ του Μαρινάκη θα κάνουν πιο δύσκολη τη ζωη της παρούσας κυβέρνησης από ό,τι μαζί το Documento, η ΕφΣυν και η Αυγή!

The post Πώς εξαιρείς τον Τσίπρα κύριε Μητσοτάκη μου; appeared first on Enimerosi24.Source link