Διάφορα

Αρνητικά στον Covid-19 τα δείγματα όλων των εργαζομένων του Aθήνα 9,84


 

Αρνητικά στον ιό Covid-19 τα ευρήματα στα δείγματα που ελήφθησαν σήμερα το πρωί από όλους τους εργαζόμενους του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης Αθήνα 9,84 .

Τα δείγματα διενεργήθηκαν από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, μετά την ύπαρξη δύο μεμονομένων κρουσμάτων κορονοϊού σε εργαζόμενους.

Από την πρώτη στιγμή ακολουθήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τους ασθενείς, αλλά και τις επαφές αυτών με προληπτικές καραντίνες 7 ημερών.
Παράλληλα διενεργήθηκε προληπτική απολύμανση σε όλους τους χώρους του σταθμού, ενώ υπάρχει πλέον ενισχυμένη πρόνοια με επιπρόσθετο συνεργείο καθαρισμού. Εφαρμόζεται τηλεργασία στο max σε όλες τις διευθύνσεις.

Η διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων είναι ο μοναδικός μας γνώμονας στη συγκυρία της πανδημίας και με αυτό το δεδομένο κινούμαστε προληπτικά από την πρώτη στιγμή. Η υγεία των νοσούντων είναι καλή και παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκριση και την καθοδήγηση στην πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Ευχαριστούμε και τους εργαζόμενους για την ψυχραιμία και τη διάθεση συνεργασίας ,προκειμένου να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία.

The post Αρνητικά στον Covid-19 τα δείγματα όλων των εργαζομένων του Aθήνα 9,84 appeared first on Enimerosi24.



Source link