Ειδήσεις

«Πέρασες το όριο της ψυχής μου»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023, 05:47

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από παράστασή της και την δίκη του, στην οποία κλήθηκε ως μάρτυρας.

«Την έχω σβήσει από την μνήμη μου αυτήν την εποχή. Την θυμάμαι τόσο, ώστε να γίνει αυτό που έγινε. Σταμάτησε εκεί που σταμάτησε κι έγινε έτσι κι αλλιώς μια κάθαρση, οπότε δεν θα με δεις να συζητώ παραπάνω για αυτό γιατί το έκανα ακριβώς στην σιωπή. Δεν μίλησα ποτέ για αυτό. Μίλησα, όταν μίλησαν τα κορίτσια. Για αυτό δεν μιλώ.

Δεν περνούσα καλά, βλέποντας μια συμπεριφορά. Επειδή αυτό δεν γίνεται πολύ κατανοητό από όλους, δεν μου αρέσει να το επεξηγώ ξανά. Για να τινάξω στον αέρα μία παραγωγή, κάτι στην δική μου ψυχή είχε περάσει το κόκκινο όριο. Κατάλαβα ότι δεν θέλω να υπάρχω εδώ και να βλέπω αυτό που βλέπω. Δεν γεννήθηκα για να ξοδεύω την ψυχή μου για να περνώ άσχημα. Το όνειρό μου θέλω να είναι ροζ. Είπα ότι θέλουμε να σταματήσουμε την συνεργασία κι ότι πέρασες το όριο της ψυχής μου. Τελείωσε, αυτό ήταν και δεν είχαμε καμία επικοινωνία μετά από εκεί», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Περισσότερα στο: Govastiletto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023, 05:48

Πηγή