Ολοκληρώθηκε το έργο ασφαλτόστρωσης της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στο Κορδελιό
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021, 23:53

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, στο τμήμα της από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την οδό Μοναστηρίου. Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου», οι οποίες πραγματοποιούνται στις δύο δημοτικές ενότητες Ευόσμου και Ελευθερίου Κορδελιού, με σκοπό τη βελτίωση και τη συνολική αναβάθμιση των κυκλοφοριακών συνθηκών, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου οδικού δικτύου, εξασφαλίζοντας ασφαλέστερες μετακινήσεις εντός του αστικού ιστού. 

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου , Κλεάνθης Μανδαλιανός, επισήμανε πως «κάθε δρόμος που ασφαλτοστρώνεται συμβάλλει στην ασφαλέστερη μετακίνηση πεζών και οδηγών. Η αποκατάσταση της κεντρικής οδού Ανδρέα Παπανδρέου, όπως και αυτές που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα, θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών.»

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, ο οποίος επέβλεψε τις εργασίες, τόνισε πως η ασφαλτόστρωση της οδού Ανδρέα Παπανδρέου από το Παλιό Δημαρχείο (Εθνικής Αντιστάσεως) έως την οδό Moναστηρίου ήταν πάγιο αίτημα καθώς το συγκεκριμένο τμήμα είχε τις περισσότερες φθορές και ειδικά στο σημείο της στάσης στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου είχαν προκληθεί πολλά ατυχήματα. Παράλληλα ανέφερε ότι στις αρχές του επόμενου μήνα αναμένεται να γίνει η διαγράμμιση του οδοστρώματος και των διαβάσεων, καθώς και συντήρηση των πεζοδρομίων κατά μήκος της οδού.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021, 23:53Source link