Οι Deep Silver & Volition προϊδεάζουν το customization του Saints Row


15 Apr Οι Deep Silver & Volition προϊδεάζουν το customization του Saints Row

Posted at 12:15h
in GAMES
by Soustas

Η εκδοτική εταιρεία Deep Silver μαζί με τη Volition θα αποκαλύψουν αποκλειστικά τις λεπτομέρειες για τις εξαιρετικές επιλογές τροποποίησης των χαρακτήρων του Saints Row, στη διάρκεια μιας απίστευτης πρεμιέρας που θα περιλαμβάνει την προβολή ενός trailer, συνεντεύξεις και εξειδικευμένες πληροφορίες στις 20 Απριλίου 2022.

 

Η εκτενής επίδειξη, που θα γίνει από σημαντικά μέλη της ομάδας ανάπτυξης της Volition και με οικοδεσπότη την ηθοποιό Mica Burton, θα προβληθεί στο κανάλι της Deep Silver στο Twitch www.twitch.tv/deepsilver και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube www.youtube.com/deepsilverofficial στις 10:00 το βράδυ εκείνης της ημέρας.

 

Στη διάρκεια της επίδειξης, οι μακροχρόνιοι λάτρεις της σειράς και οι νέοι παίκτες θα δουν ένα ολοκαίνουριο trailer εστιασμένο στην τροποποίηση κάθε πτυχής του χαρακτήρα στο παιχνίδι, που θα τους συναρπάσει με τους απίστευτους τρόπους με τους οποίους μπορούν να γίνουν Bosses στο Saints Row – θα αποκαλύψει αληθινά το εύρος και τη λεπτομέρεια των επιλογών τροποποίησης που συμπεριέλαβε η Volition στον τίτλο.

Το Saints Row, που διαδραματίζεται στη φανταστική πόλη Santo Ileso, είναι ένα ολοκληρωτικό reboot της σειράς και συνδυάζει όλη τη δράση, το έγκλημα και το χιούμορ που θα περίμενε κανείς από έναν τίτλο Saints Row. Οι εκτενείς επιλογές τροποποίησης χαρακτήρων της Volition είναι οι καλύτερες του είδους – μπορείτε να προσαρμόσετε τα πάντα με όσο πιο εξωφρενικό τρόπο επιθυμείτε. Η όψη του χαρακτήρα που θα κυριαρχήσει στον υπόκοσμο της πόλης είναι προσωπική σας υπόθεση.

 

Η Volition αφαίρεσε κάθε όριο – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε επιλογή χωρίς περιορισμούς και κανόνες. Επιπλέον, υπάρχει ένα απίστευτο πλήθος επιλογών τροποποίησης των οχημάτων και των όπλων. Εν τέλει, στο Saints Row, η επιθυμία του παίκτη έχει προτεραιότητα.

 

Το Saints Row θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου 2022 στο Xbox One και στο Xbox Series X|S, στο PlayStation® 4 και στο PlayStation® 5, αλλά και στο Epic Games Store για το PC.

 

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να προ-παραγγείλουν το παιχνίδι μέσω του Microsoft Store, του PlayStation Store, του Epic Games Store, των μεγάλων καταστημάτων λιανικής και του επίσημου website του Saints Row: SaintsRow.com/preorder.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Saints Row επισκεφθείτε το website SaintsRow.com.

Πηγή