Τεχνολογία

Οι πιο σέξι και τολμηροί λογαριασμοί στο Instagram!

Όταν πρόκειται για την επίδειξη του ανθρώπινου σώματος, το Instagram δεν το κάνει εύκολο. Δημοσιεύετε κάτι πολύ τολμηρό και οι φωτογραφίες διαγράφονται χωρίς ειδοποίηση ή εξήγηση, τα likes χάνονται, η δέσμευση πέφτει. Στην πραγματικότητα, το Instagram είναι ένα παράδοξο: από τη μία πλευρά μας καλεί να μεταφράσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη φυσική μας ζωή στον ψηφιακό κόσμο- από την άλλη, λογοκρίνει τις πιο σωματικές και οικείες αναπαραστάσεις μας με τρόπο που συχνά μοιάζει υπερβολικός ή αυθαίρετος (οι γυναικείες θηλές πρέπει να φύγουν, αλλά οι άντρες χωρίς μπλούζα κάνουν ωραία insta-eye candy;)

Όλα αυτά καθιστούν δύσκολο να τα ξεγυμνώσουμε όλα, αλλά εύκολο να αναγνωρίσουμε εκείνους τους ένδοξους λογαριασμούς που ξέρουν να φλερτάρουν με τη γραμμή μεταξύ του ερωτικού και του ρητού. Εδώ είναι που μπορείτε να πάρετε όλες τις συγκινήσεις χωρίς τα χαστούκια:

Carlota Guerrero

Είναι σαν η αποστολή της Καρλότα να κάνει τις γυναίκες να ερωτευτούν το γυναικείο σώμα. Το έργο της φωτογράφου και καλλιτεχνικής διευθύντριας με έδρα τη Βαρκελώνη είναι άμεσα αναγνωρίσιμο: τα ονειρικά οράματα συμφιλιώνουν την απίστευτα φιλόδοξη ομορφιά με την πραγματική, ωμή και διαφορετική θηλυκότητα.

Jad Ghorayeb

Η Jad Ghorayeb, με έδρα τη Βηρυτό, είναι αρχιτέκτονας από τον τρόπο με τον οποίο φωτογραφίζει το γυναικείο σώμα. Όλες οι εικόνες της φέρουν μια αμίμητη δομική ποιότητα. Είναι τρελό τι μπορεί να κάνει το σώμα.

Sevdaliza

Οι αγαλματένιες φιγούρες της θεάς Alt-pop Sevdaliza βρίσκονται στο επίκεντρο των μαγευτικών οπτικών και ζωντανών εμφανίσεών της. Σύντομα γίνονται επίσης ο καμβάς των ονείρων μας.

 

Marius Sperlich

Ο Marius Sperlich είναι ο τρελός εφευρετικός εικαστικός καλλιτέχνης που μας υπενθυμίζει ότι το σώμα δεν χρειάζεται να είναι πάντα μια σοβαρή υπόθεση! Είναι μια παιδική χαρά για το μυαλό και όλες τις αισθήσεις. Ας διασκεδάσουμε με αυτό!

Camila Falquez

Η φωτογράφος Camile Falquez, την οποία πρόσφατα ανέθεσε το Αμερικανικό Θέατρο Μπαλέτου για να φωτογραφίσει το πρόγραμμα της σεζόν, έχει τη μοναδική ικανότητα να αποτυπώνει την ομορφιά των σωμάτων που κινούνται στην ακινησία μιας εικόνας.

 

Esmay Wagemans

Ο καλλιτέχνης επιστημονικής φαντασίας απεικονίζει έναν κόσμο όπου οι γυναίκες είναι μισές άνθρωποι, μισές ρομπότ. Και πάντα αντικείμενο των δικών τους αισθητικών πειραματισμών. Μια συναρπαστική οπτική προσέγγιση του θέματος “το σώμα μου, η επιλογή μου”.

Πηγή