Οι επαναλήψεις των σίριαλ του MEGA (λένε στη Συγγρού) δεν είναι επαναλήψεις


Συντονιστήκατε ή έχετε ακόμα “μαύρα μεσάνυκτα”;

Οι επαναλήψεις των γνωστών και αγαπημένων σίριαλ του MEGA, “Το ρετιρέ”, “Σαββατογεννημένες”, “Στο παρά πέντε”, “Πενήντα πενήντα” κλπ, δεν είναι επαναλήψεις, αλλά νέα προβολή από την αρχή! Στη Συγγρού θέλουν να πείσουν πρωτίστως τους τηλεοπτικούς συντάκτες και μέσω αυτών τους τηλεθεατές, ότι πρώτη φορά βλέπουμε αυτά τα σίριαλ! Τι δεν καταλαβαίνετε;

Τα σίριαλ λέμε δεν είναι επανάληψη! Και ο Μπούτος στη συνέντευξη που έδωσε πριν δέκα ημέρες στο “ΘΕΜΑ” δεν ήξερε τι έλεγε όταν υποστήριζε ότι το πρόγραμμα μέχρι τέλος της σεζόν θα πάει με επαναλήψεις και από του χρόνου θα φτιάξουν καινούργιες σειρές!

Απόδειξη ότι τα στελέχη της Συγγρού τα τελευταία 24ωρα ισχυρίζονται ότι οι σειρές ειναι κανονική μετάδοση και δεν πρέπει στα προγράμματα του MEGA που φιλοξενούνται στα περιοδικά και στις εφημερίδες, να συνοδεύονται (δίπλα από τον τίτλο), απο το σύμβολο “Ε” (που σημαίνει επανάληψη).

Με λίγη καλή διάθεση λοιπόν οι τηλεοπτικοί συντάκτες μπορούν να αφαιρέσουν από τα προγράμματα το “Ε” και να προσποιηθούν ότι αυτά που βλέπουμε (όσοι τα βλέπουν τέλος πάντων) είναι νέα σίριαλ που μεταδίδονται πρώτη φορά! Αφου η ταινιοθήκη εξαγοράστηκε απο νεα εταιρία, σου λέει ειναι πρώτη φορά! Του χρόνου που θα εχει παλιώσει λίγο η εταιρία μπορούν να βάζουν το “Ε”!

Πάντως φέτος το “Παρά πέντε” δεν είναι επανάληψη! Ειναι κανονική μετάδοση. Το ίδιο και “Η νταντά”, “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”, η “Βέρα στο δεξί”, το “Είμαστε στον αέρα”… Να δείτε απο αυτο το τελευταίο θα το έπαθαν! Τέλος πάντων μην τα πολυλογούμε… Οι δημόσιες σχέσεις του νέου MEGA λένε στους τηλεοπτικούς συντάκτες που ειναι επιφορτισμένοι με το πρόγραμμα των καναλιών να αφαιρέσουν το “Ε”… Κι αυτοί δεν καταλαβαίνουν! Επειδή έχουν ξαναδεί τα σίριαλ, νομίζουν οτι είναι επανάληψη! Μιλάμε έχουν… μαύρα μεσάνυχτα!

The post Οι επαναλήψεις των σίριαλ του MEGA (λένε στη Συγγρού) δεν είναι επαναλήψεις appeared first on Enimerosi24.Source link