Τεχνολογία

Νέο ασύρματο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 από τη Logitech® σε ροζ χρώμα


18 Jan Νέο ασύρματο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού MK470 από τη Logitech® σε ροζ χρώμα

Posted at 11:32h
in HARDWARE, PC, TECH STUFF
by Soustas

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 σε ροζ χρώμα ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του. Με πλήκτρα χαμηλού προφίλ τα οποία παρέχουν μια ομαλή εμπειρία πληκτρολόγησης και ένα αμφιδέξιο, εξαιρετικά λεπτό ποντίκι, το σετ MK470 απογειώνει τον σταθερό υπολογιστή σας.

Με αριθμητικό πληκτρολόγιο και όλα τα απαραίτητα πλήκτρα, η σχεδίαση του πληκτρολογίου εξοικονομεί χώρο και σας επιτρέπει να εργάζεστε άνετα και αποτελεσματικά, σε μία ομαλή εμπειρία που παραπέμπει σε φορητό υπολογιστή.

Το αθόρυβο ποντίκι καθώς και πληκτρολόγιο του λεπτού ασύρματου σετ MK470 δίνουν μια εξαιρετικά αθόρυβη εργασιακή εμπειρία για εσάς και τους γύρω σας. Το ποντίκι έχει μια εξαιρετική αίσθηση κλικ αλλά με 90% μείωση θορύβου.

Η δυνατότητα αυτόματης αναστολής λειτουργίας θέτει το λεπτό ασύρματο σετ MK470 σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν δε χρησιμοποιείται, παρέχοντας με αυτό το τρόπο διάρκεια ζωής μπαταρίας 18 μηνών και 36 μηνών για το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αντίστοιχα.

Το σετ διατίθεται στα 61,99 ευρώ.

Αναλυτικότερα:

Logitech® MK470 ασύρματο σετ πληκτρολογίου & ποντικιού σε ροζ χρώμα

Το λεπτό σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Logitech® MK470 ξεχωρίζει για την απλότητα και τη σύγχρονη σχεδίασή του. Με πλήκτρα χαμηλού προφίλ τα οποία παρέχουν μια ομαλή εμπειρία πληκτρολόγησης που παραπέμπει σε φορητό υπολογιστή και ένα αμφιδέξιο, εξαιρετικά λεπτό ποντίκι, το σετ MK470 απογειώνει τον σταθερό υπολογιστή σας με ένα άνετο σετ και εμπνέει δημιουργικότητα.

Κύρια χαρακτηριστικά

Συμπαγές και παραγωγικό: Με αριθμητικό πληκτρολόγιο και όλα τα απαραίτητα πλήκτρα, η σχεδίαση του πληκτρολογίου εξοικονομεί χώρο και σας επιτρέπει να εργάζεστε άνετα και αποτελεσματικά.
Γνώριμη εμπειρία πληκτρολόγησης: Πληκτρολογήστε σε λεπτά πλήκτρα σχεδιασμένα για άνεση με μια ομαλή εμπειρία που παραπέμπει σε φορητό υπολογιστή.
Αθόρυβη εργασία: Το αθόρυβο ποντίκι και πληκτρολόγιο του λεπτού ασύρματου σετ MK470 σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε μια εξαιρετικά αθόρυβη εργασιακή εμπειρία για εσάς και τους γύρω σας. Το ποντίκι έχει μια εξαιρετική αίσθηση κλικ αλλά με 90% μείωση θορύβου.
Αξιόπιστη σύνδεση: Συνδεθείτε απρόσκοπτα στις συσκευές σας με τον ασύρματο δέκτη USB 2,4 GHz ο οποίος προσφέρει μια εύκολη και αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση με εμβέλεια 10 μέτρων* για ένα γραφείο χωρίς ακαταστασία.
Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας: Η λειτουργία αυτόματης αναστολής λειτουργίας θέτει το λεπτό ασύρματο σετ MK470 σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν δε χρησιμοποιείται, παρέχοντας με αυτό το τρόπο διάρκεια ζωής μπαταρίας 18 μηνών και 36 μηνών** για το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αντίστοιχα.

 

 Προδιαγραφές προϊόντος

Προδιαγραφές πληκτρολογίου:
Διαστάσεις:
Μήκος: 373,5 χιλ.
Πλάτος: 21,3 χιλ.
Ύψος: 143,9 χιλ.
Βάρος: 558 γρ.

Μπαταρίες: Δύο τύπου ΑΑΑ (προεγκατεστημένες)
Συμπαγές με αριθμητικά πλήκτρα και πλήκτρα FN

 

Προδιαγραφές ποντικιού:
Διαστάσεις:
Μήκος: 26,5 χιλ. (1,04 ίντσες)
Πλάτος: 107 χιλ. (4,21 ίντσες)
Ύψος: 59 χιλ.
Βάρος: 100 γρ.

Μπαταρίες: Μία τύπου AA (προεγκατεστημένη)
Μηχανικός τροχός κύλισης

Ασύρματη τεχνολογία: Ασύρματος δέκτης USB 2,4 GHz

Απαιτήσεις υπολογιστή

Windows® 10 ή νεότερη έκδοση, Windows® 8, Windows® 7
Λειτουργεί στο Microsoft Surface
Διαθέσιμη θύρα USB για τον δέκτη USB

 

Εγγύηση

Περιορισμένη εγγύηση υλικού 2 ετών

 

Πηγή