Τεχνολογία

Η THQ Nordic γιορτάζει τα 10α γενέθλια της με ένα Showcase


07 Sep Η THQ Nordic γιορτάζει τα 10α γενέθλια της με ένα Showcase

Posted at 00:38h
in GAMES
by Soustas

Η THQ Nordic γιορτάζει τα 10α γενέθλια της και οργανώνει ένα ψηφιακό πάρτι! Μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο πρώτο, επίσημο ψηφιακό showcase της THQ Nordic στις 17 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 μμ. Το showcase θα μεταδοθεί στο YouTube, στο Twitch και στη Steam.

 Τα επίσημα κανάλια της THQ Nordic που θα μεταδώσουν το περιεχόμενο είναι:

https://www.youtube.com/c/thqnordic/

https://www.twitch.tv/thqnordic

https://store.steampowered.com/publisher/THQNordic

 

Οικοδεσπότης του showcase θα είναι ο Geoff Keighley, εκτελεστικός παραγωγός και οικοδεσπότης των The Game Awards, και θα φιλοξενήσει έξι ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών που θα σας ταξιδέψουν στον χρόνο και στον χώρο. Γίνετε μάρτυρες της επιστροφής θρυλικών franchises, στα οποία περιλαμβάνονται κάποια που οι λάτρεις τους περίμεναν για δεκαετίες να δοκιμάσουν μια νέα έκδοση τους, ενώ θα πρέπει να περιμένετε να δείτε νέες εκδόσεις και για αγαπημένα παιχνίδι. Πιστεύουμε πως είναι όλοι έτοιμοι, έτσι;

 

Στόχος είναι επίσης η παρουσίαση νέων πληροφοριών και υλικού για το Open–World–Sci–Fi–Fantast RPG «ELEX II», αλλά και για το επερχόμενο Expeditions: Rome με ένα demo του gameplay! Αν συντονιστείτε λίγα λεπτά νωρίτερα, θα ρίξετε και μια πρώτη ματιά σε όσα απασχολούν τη HandyGames τον τελευταίο καιρό.

 

Παρακολουθήστε το Anniversary trailer της THQ Nordic στο YouTube

 

 

Like this:

Like Loading…

Πηγή