Η Sprite Μεγάλος Χορηγός στο Gameathlon Winter 2020!
24 Jan Η Sprite Μεγάλος Χορηγός στο Gameathlon Winter 2020!

Posted at 16:55h
in GAMES
by Soustas

Αν και εσένα η νέα χρονιά σε βρήκε μπροστά από την οθόνη, τότε λογικά μοιράζεσαι την ίδια δίψα για gaming με όσους έδωσαν το παρών στο Gameathlon powered by Sprite το Σαββατοκύριακο που πέρασε! Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε τις προηγούμενες χρονιές, το πολύ-αναμενόμενο event επέστρεψε για ακόμη μία φορά στις 18 & 19 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, όπου χιλιάδες fans όλων των ηλικιών, mega pros και rookies συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν την αγάπη τους για τα games και όχι μόνο!

Arcades, vintage video games, Cosplayers, Sprite tattoo corner, συλλεκτικά δώρα Sprite και πολλά ακόμη δρώμενα έκαναν πάνω από 20 χιλιάδες gamers να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες, ενώ το fresh point της Sprite τους προσέφερε μοναδικές στιγμές δροσιάς σε όλη τη διάρκεια του διημέρου.

Οι εκπλήξεις, όμως, δε σταμάτησαν εκεί. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Utour Powered By Sprite, οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά και τους αγαπημένους τους streamers, youtubers και influencers,  ενώ 5 κορυφαίοι trappers της εγχώριας μουσικής σκηνής έδωσαν τον ρυθμό για το πιο cool gaming event της Ελλάδας.

Το Gameathlon Powered By Sprite ολοκληρώθηκε με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά, προσφέροντας τις πιο cool gaming εμπειρίες στους fans, γεμίζοντάς τους ενθουσιασμό για το event που θα ακολουθήσει το καλοκαίρι!

Like this:

Like Loading…Source link