Τεχνολογία

Αντλία Θερμότητας Therma V – Αυτονομία και εξοικονόμηση ενέργειας


13 Oct Αντλία Θερμότητας Therma V – Αυτονομία και εξοικονόμηση ενέργειας

Posted at 15:19h
in LIFE TECH
by Soustas

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) διαθέτει μια ευρεία σειρά προηγμένων αντλιών θερμότητας, όπως τις Therma V, που συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας1, ενώ αποτελούν πλέον την ιδανική επιλογή για θέρμανση και ψύξη στο σπίτι. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων τους, είναι η αυτονομία από την κατανάλωση οποιουδήποτε καυσίμου και η ευκολία χρήσης.

 

Η Therma V R32 Monobloc συνδυάζει την ευκολία τοποθέτησης με την ισχυρή απόδοση, καθώς μπορεί να παράγει ζεστό νερό με θερμοκρασία έως 65°C χωρίς τη χρήση ηλεκτρικών αντιστάσεων. Χάρη στον σχεδιασμό της όλα τα εξαρτήματα συγκεντρώνονται σε μία εξωτερική μονάδα, περιορίζοντας το μέγεθός της. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο Scroll Inverter συμπιεστή, που εξασφαλίζει ότι η μονάδα διατηρεί το 100% της απόδοσής της ακόμα και σε εξωτερική θερμοκρασία -7°C, με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση2.

 

Τη σειρά συμπληρώνουν οι αντλίες θερμότητας Therma V Split Υψηλών θερμοκρασιών, οι οποίες συνιστώνται σε περιπτώσεις ελλιπούς θερμομόνωσης. Εξασφαλίζουν θέρμανση υψηλής απόδοσης και τη δυνατότητα θέρμανσης του νερού έως 80°C, χωρίς τη χρήση αντίστασης.

 

Με την εφαρμογή LG ThinQ3, οι αντλίες θερμότητας Therma V μπορούν να ρυθμίζονται από οπουδήποτε. Οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στις λειτουργίες τους και μπορούν να επιλέξουν την ιδανική θερμοκρασία για το χώρο τους, έχοντας ταυτόχρονα τον έλεγχο κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος4.

 

Όλες οι αντλίες Therma V διαθέτουν το νέο οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, με μειωμένο δυναμικό παγκόσμιας θέρμανσης (GWP) κατά 68%5

 

Μάθετε περισσότερα για τις LG Therma V Αντλίες θερμότητας εδώ

Πηγή