Η Sonos παρουσιάζει το φορητό ηχείο, Roam SL, με μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022, 21:25

Η Sonos κάνει το πιο ευέλικτο ηχείο της πιο προσιτό από ποτέ. Σήμερα, η Sonos παρουσιάζει το Roam SL, το εξαιρετικό φορητό ηχείο που ακούγεται υπέροχα στο σπίτι και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε, τώρα σε πιο προσιτή τιμή χωρίς μικρόφωνο.

 

Όπως και το Roam, το Roam SL προσφέρει απίστευτο ήχο για το μέγεθός του, μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα, εύκολη εγκατάσταση και καινοτόμες λειτουργίες σε συνδυασμό με κορυφαίο, ανθεκτικό και φορητό σχεδιασμό.

Το Roam SL θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Μαρτίου στη τιμή των 179 €.

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες του Roam SL:

 

Απολαύστε ήχο με πλούσια λεπτομέρεια με τη διαύγεια, το βάθος και την πληρότητα που θα περιμένατε από ένα μεγαλύτερο ηχείο.
Συνδεθείτε με το υπόλοιπο σύστημα στο σπίτι μέσω WiFi και μεταβείτε αυτόματα σε Bluetooth όταν λείπετε.
Στερεοφωνικό ζεύγος Roam SL με δεύτερο Roam SL ή Sonos Roam μέσω WiFi.
Συνεχίστε την εξερεύνηση με έως και 10 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση και έως και 10 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενεργοποιήστε τη ρύθμιση Εξοικονόμηση Μπαταρίας, ώστε το ηχείο σας να απενεργοποιείται πλήρως όταν δεν χρησιμοποιείται.
Το Roam SL είναι ανθεκτικό στη σκόνη και πλήρως αδιάβροχο, με αυστηρά ελεγμένη βαθμολογία IP67.
Τα απτικά κουμπιά βοηθούν στην αποφυγή τυχαίων πατημάτων κουμπιών ενώ  βρίσκεστε εν κινήσει.
Το τριγωνικό σχήμα και το διακριτικό στυλ του Roam SL το καθιστούν εργονομικό και ταιριαστό σε οποιονδήποτε χώρο μέσα στο σπίτι.
Τοποθετήστε το Roam SL κατακόρυφα για μικρότερο αποτύπωμα ή οριζόντια για πρόσθετη σταθερότητα σε ανώμαλες επιφάνειες σε εξωτερικούς χώρους.

 


 

Μάθετε περισσότερα στο www.sonos.com.gr

 


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Μαρτίου 2022, 21:25

Πηγή