Ειδήσεις

Το Triumph Tiger 900 Rally στα χέρια ενός πρωταθλητή Enduro


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022, 08:30

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πέρυσι το καλοκαίρι η Triumph ανακοίνωσε επίσημα ότι ξεκινάει την εξέλιξη μιας νέας γενιάς μοντέλων στις κατηγορίες motocross και enduro. Η βρετανική φίρμα ξεκαθάρισε ότι θέλει να μπει πολύ δυναμικά στον κόσμο των χωμάτινων μοτοσικλετών και για αυτό αποφάσισε να συνεργαστεί με δύο κορυφαίους πρωταθλητές των αγώνων, τον Ricky Carmichael και τον Ivan Cervantes.

Οι δύο θρυλικοί αναβάτες ανέλαβαν να καθοδηγήσουν τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές της Triumph προκειμένου να δημιουργήσουν άμεσα ανταγωνιστικές μοτοσικλέτες οι οποίες θα φέρουν την ποιότητα και το σπορ DNA της μάρκας. Η εμπλοκή των Carmichael και Cervantes με την Triumph είχε αντίκτυπο και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, κυρίως στο ολοκαίνουριο Tiger 1200 και στο Tiger 900 Pro.

Δεν είναι τυχαίο πως είδαμε αρκετές φορές τους δύο αναβάτες να κάνουν απίθανα πράγματα με τις μεγαλύτερες adventure μοτοσικλέτες δείχνοντας ότι οι μηχανικοί της Triumph έχουν ακριβώς αυτό που χρειάζεται μια μοτοσικλέτα για να σε διασκεδάσει στο χώμα.

Ο Ivan Cervantes, πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, στην τελευταία του επαφή με το Tiger 900 Pro βάζει στο ικανό μοντέλο της Triumph δύσκολα, οδηγώντας σαν να είχε ανάμεσα στα πόδια του ένα 450 enduro, ελαφρύ και πολύ ισχυρό. Το Tiger Pro δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα και καταφέρνει να διασκεδάσει ακόμα και έναν αναβάτη επιπέδου Cervantes.

Απολαύστε τον Ισπανό πρωταθλητή να χαρίζει θέαμα στη σέλα του μεγάλου Triumph.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Thruxton RS Ton Up είναι το αυθεντικό cafe racer της Triumph

Η Triumph έφτασε το ορόσημο των 120 ετών στον κόσμο της μοτοσικλέτας


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022, 08:30

Πηγή