Τεχνολογία

Η Samsung Electronics ανακοινώνει την SDC23


05 Sep Η Samsung Electronics ανακοινώνει την SDC23

Posted at 17:41h
in EVENTS, LIFE TECH
by Soustas

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διοργανώσει το Samsung Developer Conference 2023 (SDC23) στο Moscone Center στο San Fransisco, στις 5 Οκτωβρίου.

 

Πρόκειται για το 9ο ετήσιο συνέδριο SDC, από το 2013 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά. Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά, όπου ήταν δυνατή η συμμετοχή μόνο για προσκεκλημένους, φέτος όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν το SDC23, πραγματοποιώντας την εγγραφή τους.

 

Στο SDC23, η Samsung θα αναδείξει ως θεματική την καινοτομία των πλατφορμών (platform innovation), όπως οι SmartThings, Bixby, Knox και Tizen. Εστιάζοντας εκεί, η εταιρεία θα παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους οι διάφοροι τομείς επιχειρήσεων και οι συσκευές της Samsung διευρύνουν την απρόσκοπτη εμπειρία των χρηστών. Επιπλέον, η εταιρεία θα μοιραστεί τα πλάνα συνεργασίας και τις στρατηγικές ανοικτής καινοτομίας με προγραμματιστές και συνεργάτες, με στόχο τη δημιουργία συνδεδεμένων εμπειριών επόμενης γενιάς.

 

Ο JH Han, Πρόεδρος και Επικεφαλής του τμήματος Device eXperience (DX) της Samsung Electronics, θα ανοίξει το SDC23 με μια ομιλία που θα περιγράφει το όραμα της εταιρείας ως προς την τεχνολογική καινοτομία και την διεύρυνση της εμπειρίας του καταναλωτή. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει μια εξατομικευμένη και ασφαλή εμπειρία πελατών χάρη στην καινοτομία πλατφόρμας και του ενισχυμένου οικοσυστήματος της Samsung. Μαζί του, θα βρεθούν και άλλα στελέχη της Samsung, τα οποία θα μοιραστούν τις στρατηγικές της εταιρείας σε τομείς που σχετίζονται με τις τεχνολογίες του μέλλοντος. Ο κατάλογος των ομιλητών περιλαμβάνει τους:

 

Jaeyeon Jung, EVP, SmartThings
Hobum Kwon, VP, Platform Team, Samsung Research
Bongjun Ko, EVP, Application S/W R&D Group, Visual Display Business
Sally Hyesoon Jung, VP, Framework R&D Group, Mobile eXperience Business
Hon Park, VP, Digital Health Team, Mobile eXperience Business, και άλλοι.

 

Πέρα από την κεντρική ομιλία, το SDC23 θα περιλαμβάνει breakout sessions, κατά τα οποία οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να μάθουν περισσότερα για όλες τις τελευταίες πλατφόρμες και εργαλεία της Samsung που απευθύνονται σε προγραμματιστές, όπως είναι τα One UI 6, SmartThings, Matter, Bixby, Tizen, Samsung Health και πολλά άλλα.

 

Επιπλέον, ορισμένες συνεδρίες θα διεξαχθούν στο “Open Theater”, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συζητήσουν επί τόπου για διάφορα θέματα, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για τον προγραμματισμό μπορούν να συμμετάσχουν σε πραγματικό προγραμματισμό μέσω του “Code Lab”, που περιλαμβάνει mentoring από τους προγραμματιστές της Samsung για διάφορα θέματα.

 

Η κεντρική ομιλία και οι σημαντικότερες συνεδρίες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω του Samsung YouTube και των Samsung Developer sites κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πηγή