Τεχνολογία

Η MMD παρουσιάζει την οθόνη Philips 276E8VJSB
18 Oct Η MMD παρουσιάζει την οθόνη Philips 276E8VJSB

Posted at 18:09h
in BUSINESS
by Soustas

Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, παρουσιάζει την ολοκαίνουρια LCD οθόνη Philips 276E8VJSB. Πρόκειται για μια 27″ (68.6 εκ.) 4K UHD οθόνη, εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για απίστευτα καθαρή ποιότητα εικόνας, εντυπωσιακή φωτεινότητα και ευκρίνεια, και ρεαλιστικά γραφικά από κάθε πρόσθια γωνία θέασης. Με λεπτό, κομψό σχεδιασμό και βολικές λειτουργίες που εστιάζουν στο χρήστη, η οθόνη αυτή αποτελεί μια ελκυστική επιλογή τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για οικιακούς χρήστες.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Η Philips 276E8VJSB προσφέρει στους χρήστες μια πληθώρα τεχνολογιών αιχμής που εγγυώνται άψογη ποιότητα εικόνας, καθιστώντας την οθόνη ιδανική για φωτογραφίες, ταινίες, και σερφάρισμα στο διαδίκτυο, καθώς και για οποιαδήποτε επαγγελματική εφαρμογή που απαιτεί σταθερή ακρίβεια φωτεινότητας και χρώματος. Η UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) ανάλυση παρέχει εξαιρετική ακρίβεια χάρη στο πάνελ υψηλής απόδοσης, ενώ η ευρεία θέαση IPS LED προσφέρει σημαντικά ευκρινείς εικόνες και ζωντανά χρώματα που μπορούν να εκτιμηθούν από εξαιρετικά ευρείες οπτικές γωνίες 178/178 μοιρών. Η οθόνη 10-bit προσφέρει επίσης πλούσιο χρωματικό βάθος, με 1,074 δις. χρώματα και 12-bit εσωτερική επεξεργασία για ομαλές διαβαθμίσεις και λεπτομέρειες.

Κομψός σχεδιασμός

Η οθόνη Philips 276E8VJSB είναι τόσο κομψή όσο και ισχυρή. Ιδιαίτερα κατάλληλη για στήσιμο πολλαπλών οθονών, τα εξαιρετικά στενά όριά της σημαίνουν ελάχιστους περισπασμούς και απρόσκοπτη εμφάνιση για ενισχυμένη παραγωγικότητα, ενώ ο λεπτός, σύγχρονος σχεδιασμός της συμπληρώνει κάθε διακόσμηση χώρου.

Προσανατολισμένη στο χρήστη

Εξοπλισμένη με ένα εύρος βολικών λειτουργιών και επιλογών, η Philips 276E8VJSB έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στο χρήστη μια εμπειρία όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και ανταποδοτική. Στα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται η συνδεσιμότητα MultiView για πολλαπλές εργασίες σε στήσιμο πολλαπλών οθονών χωρίς προβλήματα, τεχνολογία Flicker-Free για ρύθμιση της φωτεινότητας και μείωση του τρεμοπαίγματος για πιο άνετη θέαση και λιγότερη κόπωση των ματιών μετά από παρατεταμένη χρήση, η λειτουργία LowBlue Mode για βελτιωμένη ευεξία, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον για μεγαλύτερη βιωσιμότητα και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για πιο οικονομικούς λογαριασμούς ρεύματος.

Η οθόνη Philips 276E8VJSB θα κάνει το ντεμπούτο της στα μέσα Νοεμβρίου 2018 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €299.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οθόνες Philips: www.philips.com/monitors

Like this:

Like Loading…Source link