Διάφορα

Ο Χρηστίδης για τη δυνατότητα «επιστροφής» στο ΠΑΣΟΚ


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μίλησε στα Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Online» με τον Δημήτρη Τάκη.
Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Ν. Παπανδρέου
Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Αυτές είναι οι απόψεις του κου Παπανδρέου οι οποίες ορθώς μπαίνουν στο δημόσιο διάλογο από εκεί και πέρα αύριο η κα Γεννηματά με την αφορμή της συμπλήρωσης των 45 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία της στη Λάρισα θα βάλει όλα τα θέματα, θα ανοίξει όλη την ατζέντα η οποία αφορά και το μέλλον, και την προοπτική του κινήματος και προφανώς τον τρόπο επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων που έχει αφήσει πίσω της η κρίση.
Για το συνέδριο του κόμματος
Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Όσα έχει πει η κα Γεννηματά για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, για το πότε θα γίνει, πως θα γίνει και η απόφαση της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής του συνέδριου θα υλοποιηθούν κανονικα έτσι ακριβώς όπως το έχει πει ήδη από τον Μάιο μήνα του 2019. Το συνέδριο θα γίνει μέχρι τέλος του χρονου.
Ερωτηθείς αν υπάρχει δυνατότητα «επιστροφής» στο ΠΑΣΟΚ
Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Δεν υπάρχει λόγος καμίας επιστροφής διότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, είναι ο βασικός πρωταγωνιστής, ο βασικότερος πυλώνας του ΚΙΝΑΛ. Το γεγονός ότι βγαίνουν δυο στελέχη και μιλούν για το ΚΙΝΑΛ είναι κάτι το οποίο το λαμβάνουμε υπόψη μας και θα απαντηθεί θεσμικά, δεν είναι ένα ζήτημα το οποίο θα γίνεται στη δημόσια συζήτηση. Είναι ένα θέμα το οποίο θα αποφασίσουν οι φίλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο το οποίο θα έχουμε μέχρι τέλος του χρονου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος αυτή τη στιγμή που η παράταξη δείχνει να κοιτά την επόμενη μέρα με όρους ανασυγκρότησης, μετά από την ήττα την οποία υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ, να μπαίνουν σε μια συζήτηση η οποία το μόνο που καλλιεργεί είναι εσωστρέφεια γύρω από ζητηματα τα οποία απασχολούν λίγους.

The post Ο Χρηστίδης για τη δυνατότητα «επιστροφής» στο ΠΑΣΟΚ appeared first on Enimerosi24.



Source link