Τεχνολογία

Η LG Ultragear στην πρώτη γραμμή των esports με τη συνεχιζόμενη συνεργασία της με την Gen.G


05 Feb Η LG Ultragear στην πρώτη γραμμή των esports με τη συνεχιζόμενη συνεργασία της με την Gen.G

Posted at 15:47h
in GAMES, HARDWARE
by Soustas

– Η LG Electronics (LG) επεκτείνει την επίσημη συνεργασία της με την Gen.G Esports (Gen.G), έναν από τους σημαντικότερους οργανισμούς esports στον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι LG UltraGear™ , οι κορυφαίες στον κλάδο οθόνες gaming, γνωστές για τους γρήγορους ρυθμούς ανανέωσης και την άμεση απόκριση, θα συνεχίσουν να διατίθενται στις επαγγελματικές ομάδες της Gen.G. Η συνεργασία στοχεύει στην προώθηση των esports σε παγκόσμιο επίπεδο και θα περιλαμβάνει διάφορες συναρπαστικές δράσεις στη διεθνή σκηνή των esports.

 

Η Gen.G διαχειρίζεται μια σειρά επαγγελματικών ομάδων esports που ειδικεύονται σε δημοφιλή multiplayer παιχνίδια, όπως το League of Legends. Από το 2021 που η LG UltraGear ανακηρύχθηκε η επίσημη οθόνη της Gen.G, η ομάδα League of Legends του οργανισμού στη Νότια Κορέα έχει σημειώσει αξιοσημείωτη επιτυχία στο League of Legends Champions Korea. Η ομάδα εξασφάλισε σε τρεις διαδοχικές σεζόν νίκες, ξεκινώντας από τη θερινή σεζόν του 2022 έως τη θερινή σεζόν του 2023.

Ο Chovy, κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στο League of Legends στους 19ους Ασιατικούς Αγώνες Hangzhou και mid-laner της ομάδας League of Legends της Gen.G, αποθέωσε τις gaming οθόνες LG UltraGear λέγοντας: “Οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης και οι υψηλοί ρυθμοί ανανέωσης παρέχουν πλεονέκτημα σε πολύπλοκες καταστάσεις στο παιχνίδι, επιτρέποντας ακριβέστερο έλεγχο και ομαλότερη διεξαγωγή παιχνιδιού”. Αν και εντυπωσιάστηκε με όλες τις επιλογές υψηλών επιδόσεων της σειράς UltraGear, η προσωπική αγαπημένη επιλογή του Chovy είναι η UltraGear OLED 27 ιντσών (μοντέλο 27GR95GE).

 

Εκτός από την υποστήριξη των μελών της ομάδας Gen.G στην επιδίωξη των στόχων του πρωταθλήματος, η LG συνεργάζεται ενεργά μαζί τους στην ανάπτυξη νέων gaming οθονών LG UltraGear. Το feedback των επαγγελματιών παικτών βοηθά στην τελειοποίηση των τελευταίων μοντέλων. Η νέα UltraGear OLED gaming οθόνη (μοντέλο 27GR95QL) που παρουσιάστηκε πρόσφατα και έχει ως θέμα το League of Legends, προσφέρει μια απίστευτα καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού με μοναδική αισθητική “League of Legends”, ενώ ο σχεδιασμός της είναι επηρεασμένος από τη συμβολή των επαγγελματιών παικτών. Η LG υποστηρίζει επίσης την Gen.G Global Academy, παρέχοντας εξαιρετικά γρήγορες οθόνες gaming (μοντέλο 25GR75FG) σε φοιτητές που φιλοδοξούν να γίνουν επαγγελματίες του esports.

 

“Είναι μεγάλη μας τιμή να διανύουμε το τέταρτο έτος συνεργασίας μας με την LG UltraGear. Από το 2021, είναι ο συνεργάτης μας στην καινοτομία, εμπλουτίζοντας τον κόσμο των esports για τους οπαδούς του gaming σε όλο τον κόσμο”, λέει ο Arnold Hur, CEO της Gen.G Esports. “Υποστηρίζουν όχι μόνο τις επαγγελματικές μας ομάδες, αλλά και την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς gamers στην Gen.G Global Academy”.

 

“Είμαστε πολύ περήφανοι και ικανοποιημένοι που η LG UltraGear βοηθά τους παίκτες της Gen.G να πετυχαίνουν σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα σε μεγάλα τουρνουά”, δήλωσε ο YS Lee, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της μονάδας IT της LG Business Solutions Company. “Η LG UltraGear παραμένει προσηλωμένη στην ανάπτυξη προϊόντων gaming υψηλών προδιαγραφών και στην ενίσχυση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών gaming, με στόχο να προσφέρει μια εμπειρία gaming που μπορεί να ικανοποιήσει όλους τους παίκτες esports, είτε πρόκειται για ενθουσιώδεις ερασιτέχνες είτε για κορυφαίους επαγγελματίες”.

Πηγή