Τεχνολογία

Η LG Business Solutions Υπερήφανη Υποστηρικτής του Delphi Economic Forum VIII


27 Apr Η LG Business Solutions Υπερήφανη Υποστηρικτής του Delphi Economic Forum VIII

Posted at 19:14h
in BUSINESS
by Soustas

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοινώνει την υποστήριξή του στο Delphi Economic Forum VIII 2023, την κορυφαία ετήσια διεθνή συνδιάσκεψη που διοργανώνεται στη χώρα μας. Το 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με τίτλο «Paradigm Shifts»,  πραγματοποιείται στην εμβληματική πόλη των Δελφών και θα διαρκέσει από την Τετάρτη 26 έως και το Σάββατο, 29 Απριλίου 2023.

H LG Business Solutions συμμετέχει ενεργά στο Delphi Economic Forum VIII, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει η προώθηση του διαλόγου και η συνεργασία για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων. Σε αυτό το πλαίσιο, η LG Business Solutions στηρίζει τη διοργάνωση, προσφέροντας σύγχρονο εξοπλισμό, και συγκεκριμένα οθόνες προηγμένης τεχνολογίας, για την κάλυψη των αναγκών και την ενίσχυση της τεχνολογικής υποστήριξης της εκδήλωσης.

Το Delphi Economic Forum VIII τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και διοργανώνεται για 8η χρονιά από την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία «Οικονομικό Φόρουμ Δελφών», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Δελφών. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 ομιλητές από 70 χώρες, μεταξύ των οποίων πολιτικοί ηγέτες, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες από τον επιστημονικό, τον ακαδημαϊκό, τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό χώρο.

To Φόρουμ θα επιδιώξει να διερευνήσει απαντήσεις στα πιο καίρια ζητήματα που απασχολούν την εποχή μας, με κύριους άξονες και θεματικές συζητήσεις που αφορούν τη μεταβαλλόμενη γεωπολιτική σκακιέρα, το κλίμα & το περιβάλλον, τη βιώσιμη οικονομία & χρηματοδότηση, την κοινωνική ενσωμάτωση και την τεχνολογική πρόοδο.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το Delphi Economic Forum VIII και τη συμβολή μας στην αποστολή του να προάγει την καινοτόμο σκέψη και να παράγει νέες ιδέες που μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος. Ως εταιρεία που έχει δεσμευτεί για την προώθηση της καινοτομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης, είμαστε πρόθυμοι να συνεισφέρουμε τα προϊόντα και την τεχνογνωσία μας για την καλύτερη διεξαγωγή αυτού του διεθνούς κύρους συνέδριου.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LG Business Solutions, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.lg.com/gr/business.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Delphi Economic Forum VIII, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://def-viii.delphiforum.gr/.

Πηγή