Τεχνολογία

Η BEWISE κερδίζει Gold στα Impact BITE Awards


11 Oct Η BEWISE κερδίζει Gold στα Impact BITE Awards

Posted at 23:10h
in BUSINESS
by Soustas

H BEWISE κέρδισε Gold Award στην κατηγορία Λύσεις Big Data & Business Analytics στην φετινή 11η τελετή απονομής των Impact BITE Awards 2022 για την Loulis Food Ingredients. Το σημαντικό έργο που αφορά στο σύστημα Business Intelligence με χρήση του Power BI της Microsoft και σύνδεση με το υπάρχον SAP HANA, κατάφερε να ξεχωρίσει στα Impact BITE Awards, που αποτελούν τον σημαντικότερο θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα και διοργανώνεται από την Boussias, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΣΕΠΕ και με την τιμητική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του ΟΠΑ.

Η εταιρεία Loulis Food Ingredients είναι η μεγαλύτερη αλευροβιομηχανία της Ελλάδας, με ηγετική θέση και στον τομέα παραγωγής πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής με σημαντικές εξαγωγές. Αναθέτοντας την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου στην BEWISE, επιτεύχθηκε real time business intelligence για όλο το top management του Ομίλου, προσφέροντας πλήρη εικόνα της επιχείρησης σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, άμεσα και γρήγορα με αξιόπιστες λεπτομερείς πληροφορίες.

Ο κος Μενέλαος Μακρυγιάννης, ιδρυτής και CEO της BEWISE, ανέφερε σχετικά με την βράβευση ότι «Έχει μεγάλη σημασία να σε εμπιστεύονται πελάτες-κολοσσοί στον τομέα τους και να παραδίδεις αποτελέσματα, τα οποία να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες μοναδικές ανάγκες τους. Η βράβευση αυτή μας γεμίζει με χαρά και αυτοπεποίθηση ότι η ομάδα της BEWISE, αξιοποιώντας τη σημαντική συνεργασία της με την Microsoft, είναι έτοιμη να πετύχει ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.»

Ο κος Νικόλαος Λούλης,  Πρόεδρος της Loulis Food Ingredients, δήλωσε «Από πολλούς ο κλάδος και η εταιρία μας θεωρούνται παραδοσιακοί, ωστόσο το βραβείο αυτό στις τεχνολογίες ψηφιακής ανάλυσης δεδομένων αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του ψηφιακού μετασχηματισμού και των εφαρμογών πληροφορικής. Ήταν ένας μακρύς δρόμος εγκατάστασης νέων συστημάτων και τεχνολογιών σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων μας και πρέπει για άλλη μια φορά να πω πόσο περήφανος είμαι για τους ανθρώπους και τις ομάδες μας. Τόσο εκείνων που βρίσκονται πίσω από την εγκατάσταση και την υλοποίηση αυτών των συστημάτων, όσο και των χρηστών που είναι πρόθυμοι να μάθουν, να προσαρμόσουν και να υιοθετήσουν νέους τρόπους εργασίας. Μεγάλο ευχαριστώ στην BEWISE, καθώς χωρίς εκείνους δεν θα είχαμε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα – είναι πραγματικοί επαγγελματίες και μία εξαιρετική ομάδα ανθρώπων που έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε.»

H εξειδικευμένη ομάδα της BEWISE, που αποτελεί Gold Partner της Microsoft, βοηθάει τους οργανισμούς να μεταμορφώσουν ψηφιακά τις δραστηριότητές τους και προσφέρει την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της μέσα από πλήθος εφαρμογών όπως CRM, των PowerApps, του PowerAutomate, του SharePoint και του Τeams της Microsoft. Επίσης, εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα του Cyber Security, κατέχοντας επιπλέον εξαιρετική εξειδίκευση σε λύσεις Modern Workplace & Cloud, όπως Τηλεφωνικά Κέντρα, Δίκτυα, Μετάβαση στο Cloud, M365, κλπ.

Πηγή