Τεχνολογία

Η AOC παρουσιάζει τη φορητή οθόνη 15,6’’ I1601P με υβριδική σύνδεση USB-C και USB-A
07 Jul Η AOC παρουσιάζει τη φορητή οθόνη 15,6’’ I1601P με υβριδική σύνδεση USB-C και USB-A

Posted at 14:59h
in HARDWARE
by Soustas

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC επεκτείνει τη γκάμα των φορητών οθονών της με τη νέα  I1601P. Οι φορητές οθόνες είναι μια εύκολη λύση για την επέκταση μιας οθόνης σε στήσιμο πολλών οθονών, είτε εν κινήσει, είτε στην εργασία, ή στο μικρό οικιακό γραφείο. Η 15,6’’ (39,5 εκ.) I1601P είναι συμπαγής και παρόμοια σε μέγεθος με τις οθόνες laptop. Η I1601P διαθέτει ανάλυση Full HD και τεχνολογία IPS panel για να παράγει πλούσια  χρώματα, ευκρίνεια και ευρείες γωνίες θέασης (170/170 °). Μπορεί να συνδεθεί μέσω εισόδου USB-A και USB-C, όλα χάρη στη λύση ενός καλωδίου (το καλώδιο συμπεριλαμβάνεται στο κουτί).

 

Είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε σε ένα γραφείο, μια δεύτερη οθόνη ενισχύει την παραγωγικότητα διπλασιάζοντας αποτελεσματικά το χώρο στην επιφάνεια εργασίας.  Για πολλούς είναι προφανές ότι η εργασία σε μία οθόνη, όπως μια οθόνη laptop, εμποδίζει τη ροή εργασίας προκαλώντας έναν γεμάτο και υπερφορτωμένο χώρο εργασίας.

 

Φυσικά, αυτό ισχύει και όταν εργάζεστε εν κινήσει. Οι χρήστες που έχουν συνηθίσει να εργάζονται με δύο οθόνες στο γραφείο τους θα απαιτήσουν την ίδια αύξηση της παραγωγικότητας και στο δρόμο, στο τρένο ή στο αεροπλάνο και σε κάθε εξωτερικό περιβάλλον.

Οι φορητές οθόνες της AOC είναι μια εξαιρετική λύση σε αυτές τις περιπτώσεις. Η γκάμα των φορητών οθονών της διαθέτει πολλές επιλογές. Για παράδειγμα, η I1601FWUX προσφέρει φορητή οθόνη 15,6’’ με σύνδεση USB-C, ενώ η I1659FWUX προσφέρει παρόμοιο panel με τεχνολογία USB DisplayLink χρησιμοποιώντας τη θύρα USB-A.

 

Η ολοκαίνουργια οθόνη I1601P συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο, χάρη στην υβριδική λύση ενός καλωδίου. Για laptops και συσκευές εξοπλισμένες με USB-C, η 1601P μπορεί εύκολα να συνδεθεί μέσω ενός μόνο καλωδίου USB-C. Η σύνδεση θα ενεργοποιήσει την οθόνη και θα μεταφέρει το σήμα βίντεο μέσω της εναλλακτικής λειτουργίας USB DisplayPort.

 

Ευελιξία άνευ ορίων

Ενώ η τεχνολογία USB-C γίνεται πιο κοινή, οι παλαιότεροι φορητοί υπολογιστές και συσκευές ενδέχεται να μην έχουν αυτήν τη θύρα. Σε αυτήν την περίπτωση, η τεχνολογία DisplayLink μεταφέρει σήμα βίντεο μέσω της κανονικής θύρας USB-A, προσφέροντας την εξέλιξη της  άμεσης παραγωγικότητας σε μια εντελώς νέα γκάμα παλαιότερων και νεότερων συσκευών. Οι DisplayLink drivers μπορούν να εγκατασταθούν σε μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android, ChromeOS και Ubuntu.

 

Like this:

Like Loading…Source link