Τεχνολογία

Η σειρά «FARAWAY DOWNS» διαθέσιμη ήδη στο DISNEY+ (trailer)


28 Nov Η σειρά «FARAWAY DOWNS» διαθέσιμη ήδη στο DISNEY+ (trailer)

Posted at 10:41h
in Τρέιλερ
by Soustas

Η συναρπαστική και περιπετειώδης σειρά, «Faraway Downs», του Baz Luhrmann, με τη Nicole Kidman και τον Hugh Jackman, θα είναι διαθέσιμη την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα. Η σειρά είναι μια επανεκτέλεση της κλασικής ταινίας του Luhrmann, «Australia», μέσα από 6 επεισόδια. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

 

Με πρωταγωνιστές τους Nicole Kidman, Hugh Jackman, Bryan Brown, Brandon Walters, Ben Mendelsohn, David Wenham και Jack Thompson, η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από μια Αγγλίδα αριστοκράτισσα, τη λαίδη Σάρα Άσλεϊ (Nicole Kidman) που ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου προκειμένου να έρθει αντιμέτωπη με τον δύστροπο σύζυγό της και να πουλήσει ένα ασυνήθιστο περιουσιακό στοιχείο: ένα ράντσο 4 εκατομμυρίων στρεμμάτων στην ενδοχώρα της Αυστραλίας. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, ένας αδίστακτος Αυστραλός γαιοκτήμονας, ο βασιλιάς Κάρνι (Bryan Brown), καταστρώνει ένα σχέδιο για να πάρει τη γη της και εκείνη ενώνει τις δυνάμεις της με έναν σκληροτράχηλο βοσκό (Hugh Jackman) προκειμένου να προστατεύσει την περιουσία της. Η σαρωτική περιπέτεια, εξερευνείται μέσα από τα μάτια του νεαρού Νάλα (Brandon Walters), ενός παιδιού Αυστραλών ιθαγενών. Οι τρείς τους, η λαίδη Σάρα Άσλεϊ, ο βασιλιάς Κάρνι και ο Νάλα, βιώνουν τέσσερα ανατρεπτικά χρόνια που θα αλλάξουν τη ζωή τους, τη σχέση μεταξύ της Λαίδης Σάρα Άσλεϊ και του βασιλιά Κάρνι καθώς και τον αντίκτυπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Βόρεια Αυστραλία.

Η ταινία «Australia» είναι σε σκηνοθεσία, παραγωγή του Baz Luhrmann, μαζί με την Catherine Knapman και τον G. Mac Brown και σενάριο του Baz Luhrmann μαζί με τους Stuart Beattie, Ronald Harwood και Richard Flanagan. Η παραγωγή και ο σχεδιασμός των κουστουμιών είναι της βραβευμένης, Catherine Martin. Παραγωγοί της σειράς της 20th Television, «Faraway Downs», είναι οι Luhrmann, Martin, Knapman και Schuyler Weiss.

 

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τη Λειτουργία Junior, που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Πηγή