Η εφαρμογή Apple TV έρχεται σε PS4 και PS5
23 Oct Η εφαρμογή Apple TV έρχεται σε PS4 και PS5

Posted at 14:52h
in TECH STUFF
by Notis P.

Η εφαρμογή Apple TV κυκλοφόρησε σχεδόν σε κάθε πλατφόρμα εκτός από τις κονσόλες παιχνιδιών. Ωστόσο αυτό πρόκειται να αλλάξει αφού η Sony αποκάλυψε τις αρχικές εφαρμογές πολυμέσων που θα συμπεριλαμβάνει η νέα κονσόλα του PlayStation 5.

Ανάμεσα σε μια πληθώρα εφαρμογών που περιλαμβάνει το PS5, η εφαρμογή Apple TV θα είναι επίσης μία από αυτές. Όπως και σε άλλες πλατφόρμες, μπορείτε να παρακολουθήσετε εκπομπές Apple TV + όπως το Ted Lasso, να εγγραφείτε σε κανάλια premium και να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ταινίες και εκπομπές. Η εφαρμογή έρχεται επίσης στο PS4, οπότε δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε νέα κονσόλα εάν ήδη διαθέτετε.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φήμες που κυκλοφορούν ότι η εφαρμογή Apple TV θα κάνει την εμφάνισή της και Xbox. Οπότε μην εκπλαγείτε αν σύντομα υπάρξουν αντίστοιχες αποκαλύψεις και στο συγκεκριμένο μέτωπο.

Η Sony πρόσθεσε ότι οι εφαρμογές Disney +, Netflix, Spotify, Twitch και YouTube θα είναι επίσης διαθέσιμα στο PS5 από την αρχή. Τα Amazon Prime Video, Hulu, MyCanal και Peacock θα είναι διαθέσιμα για τη νέα κονσόλα στο κοντινό μέλλον.

Τέλος, η εταιρεία διαλεύκανε και το τοπίο σχετικά με το τηλεχειριστήριο του PS5. Τα τέσσερα προηγούμενα κενά κουμπιά κοντά στο κάτω μέρος θα μεταταπούν σε συντομεύσεις για Disney +, Netflix, Spotify και YouTube. Κάτι που φυσικά θα προσφέρει μια τεράστια διευκόλυνση στους χρήστες.

Like this:

Like Loading…Source link