Τεχνολογία

Ζήστε την εμπειρία μοναδικών χρωμάτων με τη νέα LG QNED876 Series


14 Jul Ζήστε την εμπειρία μοναδικών χρωμάτων με τη νέα LG QNED876 Series

Posted at 23:54h
in SMART TV
by Soustas

Η νέα LG QNED876 Series δεν είναι απλά μια τηλεόραση με QNED τεχνολογία, είναι κάτι πολύ παραπάνω, μια τηλεόραση φτιαγμένη για όλους και αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν εντυπωσιακά ρεαλιστική εικόνα και φωτεινά χρώματα, με την εγγύηση της LG.

Εάν είστε λάτρεις των χρωμάτων και σας αρέσει να απολαμβάνετε περιεχόμενο με σωστή απόδοση, η QNED876 Series θα σας συναρπάσει. Ο συνδυασμός των τεχνολογιών Quantum Dot και NanoCell προσφέρει μια εξαιρετική απόδοση χρωμάτων, πιο καθαρά και φωτεινά ενώ, τα ΜiniLED[1]με τους χιλιάδες μικροσκοπικούς οπίσθιους φωτισμούς γεμίζουν την οθόνη παρέχοντας ευκρινείς, φωτεινές εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια.

Διαθέτει επεξεργαστή α7 Gen5 ΑΙ[2] που χρησιμοποιεί αλγόριθμους “deep-learning” για να χαρτογραφήσει και να στείλει πληροφορίες αντικειμένων σε μεμονωμένα μπλοκ μείωσης φωτισμού, δημιουργώντας πιο ευκρινείς, πιο φυσικές εικόνες, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα το εφέ του “φωτοστέφανου”. Επίσης, μέσω του επεξεργαστή τελειοποιείται η εμπειρία θέασης για κινηματογραφική εμπειρία που κόβει την ανάσα και απόδοση που κλέβει την παράσταση.

To Dolby Vision IQ[3] προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos® αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround. Με τη λειτουργία AI Sound Pro επιτυγχάνεται η μίξη ήχου 5.1.2 καναλιών σε εικονικό ήχο για μια θεαματική τηλεοπτική εμπειρία.

Με τη νέα QNED876 Series το παιχνίδι αναβαθμίζεται καθώς ο σχεδιασμός της προσφέρει άφθονη ισχύ για παιχνίδια για το απόλυτο gaming επόμενης γενιάς. Με την προσθήκη του GeForce Now[4] στο gaming, η νέα LG δίνει τη δυνατότητα επιλογής νέων παιχνιδιών από το Cloud, μέσα από μια μεγάλη συλλογή από παιχνίδια που περιμένει τους φαν να την ανακαλύψουν και να παίξουν απευθείας μέσα από την τηλεόραση. Χάρη στην υποστήριξη του AMD FreeSync Premium[5], το παιχνίδι γίνεται απόλαυση καθώς στα παιχνίδια δράσης η αλλοίωση, το τρέμουλο και η καθυστέρηση εισόδου (input lag) είναι ελάχιστα.

Επιπλέον, η νέα QNED876 Series μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένες επιλογές καθώς διαθέτει ThinQ AI και webOS[6], παρέχοντας προτάσεις με βάση τα γούστα, έξυπνους βοηθούς και πολλά άλλα. Ενώ, μέσα από τις ενσωματωμένες υπηρεσίες ΟΤΤ μπορείτε να απολαύσετε εύκολα περιεχόμενο από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες streaming απευθείας στην LG QNED[7].

Τέλος, η LG θέλοντας πάντα να δημιουργεί καινοτόμες τεχνολογίες για μια καλύτερη ζωή, με περισσότερο πράσινο, επενδύει σ’ αυτό, και η συσκευασία της LG QNED876 Series έχει επανασχεδιαστεί, χρησιμοποιώντας μονόχρωμη εκτύπωση και ανακυκλώσιμο κουτί.

[1]Τα μοντέλα QNED99/95/90/85 διαθέτουν MiniLED

Ο αριθμός των μπλοκ MiniLED βασίζεται στο μοντέλο QNED99/91/85 των 86″

Το μέγεθος των MiniLED υπολογίστηκε με βάση τα πρότυπα εσωτερικών μετρήσεων της LG

[2] Τα μοντέλα QNED 91/85/80 διαθέτουν τον επεξεργαστή α7 Gen5 AI 4K

[3] Τα Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos και Dolby Vision Gaming είναι εμπορικά σήματα της Dolby Laboratories Licensing Corporation

[4] Το GeForce Now είναι εμπορικό σήμα της NVIDIA Corporation

Οι υποστηριζόμενες συνεργασίες ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα.

Οι δυνατότητες Game Dashboard & Optimizer στο Cloud Gaming θα είναι διαθέσιμες από το δεύτερο εξάμηνο του 2022

[5] Τα AMD και FreeSync, είναι εμπορικά σήματα της Advanced Micro Devices, Inc. Τα μοντέλα QNED 99/91/85/80 διαθέτουν το AMD FreeSync™ Premium

[6] Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα.

   Για τις υπηρεσίες OTT απαιτούνται χωριστές συνδρομές.

[7] Απαιτείται συνδρομή Netflix για τη δυνατότητα streaming.

Η ονομασία Apple, το λογότυπο Apple, και η ονομασία Apple TV είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, καταχωρημένες στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

Το Apple TV+ ή/και επιλεγμένο περιεχόμενο ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλες τις περιοχές.

Απαιτείται συνδρομή για το Apple TV+.

Οι ονομασίες Amazon, Prime Video και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της. Ισχύουν χρεώσεις συνδρομής Amazon Prime ή/και Prime Video. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στη διεύθυνση primevideo.com/terms.

©LIVENow Media Limited. Όλα τα σχετικά λογότυπα είναι ιδιοκτησία της LIVENow Media Limited. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.

Οι υποστηριζόμενες υπηρεσίες μπορεί να διαφέρουν ανά χώρα.

Πηγή